2777
2789
عنوان

خوشبحالتون ک خانواده شوهرتو خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همچنین با این تفاوت من بعد چند روز عین خر میرم باهاشون میگم میخندم و همه چی یادم میره دلم نمیا ...

منم قبلا اینطوری بودم از خودم میگدشتم اما الان ک میبینم با بچهامم همینطور برخورد میکنن دیگه نمیتونم عذاب وجدان میگیرم میگم بچها بزرگ شن بفهمن مادرشون انقد ضعیف بوده حلالم نمیکنن

خیلی خوبن فقط یه کار پدرش رو دلم موند شب خواستگاری با اینکه ما خودمون ۳۱۳ توافق کرده بودیم نشست با بابام چونه زدن کرد ۱۱۳ ‼️

بنده خدا آدم بدی نیستا حتی سهیمه تعاونی مسکن خودش داده به ما که صاحب خونه بشیم ولی خو اینکارا هم میکنه. 

عزیزم باید شوهر هم پشت زنش باشه نه اینکه اون هم سرد بشه

درسته بایدباشه ولی وقتی نیست چیکاربایدکردجزحرص خوردن چیزی برازن نمیمونه پس مجبوره قوی باشه وازحق خودش دفاع کنه