2777
2789
عنوان

توروخدا شمابودین چ میکردین

65 بازدید | 7 پست

من دوساله عقدم عروسی نکردم نزدیک عروسیمون بود ک اختلافات با شوهرم بالا گرفت سر اینک کلا عصبی میشه کنترل نداره بددهنی میکنه فوش میده ازخونه مادرش بیرونم میکرد ی بارم باچاقو تهدید کرد خانوادمو ک رفته بودن شب اخر وسایلمو بیارن دیگ منم شکایت کردم انداختنش بازداشتگاه با وثیقه بیرونه و مهریه و نفقه و طلاقمم زدم

دوماه خبری ازشون نبود تا چند شب پیش شوهرم زنگ زد ک پشیمونم نمیتونم طلاقت بدم عاشقتم بدون تو مرده متحرک شدم پشیمونم جفتمون اشتباه داشتیم بیا درستش کنیم دیگ ن غیرت دارم ن ابرو دارم هیچی ندارم خودمو خورد کردم زنگ زدم ازاین حرفا.منم گفتم اول مشاوره باید بریم قبول کرد گف باشه هرجای دنیا بگی میام.ی شرط دیگمم حق طلاقه باید بهم بده ک هنو نگفتم بهش

توجلسه مشاوره قراره بگم یکی ام اینک خونشو باید از طبقه بالای مامانش ببره جای دیگ

اگ قبول نکنه منم جدا میشم.شما بودین جای من چیکار میکردین؟ کارم درسته ب نظر شماها؟فرصت دادن درسته یا غلط

فرصتم دادم چون میدونم ک خب مسلما منم اشتباهاتی داشتم

اینکه حق طلاق میگیری بهترین کاربهش فرصت بده ولی ممکنه باردار بشی و بهت بگن دیگه بچه داری جدا نشو این ...

میخاستم بگم خونشو ب اسمم کنه منم مهریمو ببخشم کلا چون مهریه من ارزشش از خونش بیشتره

اما پشیمون شدم

بچه دار هم نمیشم فعلا حواسمو جم میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه به ادمی که بد دهنه ، انداختت بیرون یه فرصت بدی یه چیزی ولی به کسی که چاقو میکشه فرصت دادن اشتباهه 

دو روز دیگه خدایی نکرده بلایی سرت بیاره چی میشه 

ابدا اشتباهه حتی مشاوره رفتن و شرط گذاشتنم تو این مورد اشتباهه 

جونت رو بردار فرار کن 

اینکه به ادمی که بد دهنه ، انداختت بیرون یه فرصت بدی یه چیزی ولی به کسی که چاقو میکشه فرصت دادن اشتب ...

خودش میگ توی فشار مالی و روحی شدیدی هستم اواخر منو درک نکردی منم اشتباه کردم درست میشم تغییر میکنم قول میدم ازاین حرفا

منم نمیدونم چیکارکنم

خودش میگ توی فشار مالی و روحی شدیدی هستم اواخر منو درک نکردی منم اشتباه کردم درست میشم تغییر میکنم ق ...

شما اشتباه هم داشته باشی چاقو نکشیدی از خونه پرتش نکردی بیرون ، توی خواب بیاد بزنتت چیکار میکنی هیچی

هیچ ادم سالمی تحت فشار روحی و مالی همچین کاری ازش سر نمیزنه ، دو روز دیگه تحت فشار مالی توی خواب سرت رو میبره 

خودتو گول نزن دختر خوب من کم پرونده این شکلی ندیدم که به جای خوبی ختم نشده