2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه من یبار کنترل تلویزیونو گذاشتم تو یخچال از فکر زیاد 😂

من گوشیمو گذاشتم یخچال😂در قوری رو گذاشتم رو پاسماوری در پاسماوری گذاشتم رو قوری مامانم می‌گفت انقد منو مسخره کردی خودتم اینطوری شدی😂

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اره دقیقا منم همینم

یه بار طراحی لباسام جلوم بود کل خونرو گشتم و حتی یادم نیومد دنبال طراحیامم انقدر داشتم اون لحظه فکر میکردم 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ذهن آگاهی رو تمرین کن و حواست به گفتگوی درونی تو سرت باشه. اینجوری آروم میشی❤️

یعنی چی عزیز جان؟ 

من از صبح دوست دارم مغزمو درارم از بس با فکرای احمقانش اشک منو دراورده

انقد گریه کردم حسابش از دستم در رفته😞

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

نه من اینجوری نیستم یه چیو بزارم جای دیگه میدونی افکارم ازارم میده

من اونقدر گریه کردم از صبح که حد نداره😞

فکر های ترسناک، وحشتناک 

از همه آدم ها میترسم از همجنس و غیر همجنس.... 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

چجوریه

ما توی ذهن مون از لحظه ای که بیدار میشیم تا لحظه ای که می‌خوابیم یه گفتگوی درونی هست. بیشترش هم صحبت های منفی، اتفاقات گذشته و ناراحتی هست.

شما اگر حواست رو بذاری روی اینکه این صداها، صداهای تو نیست و صدای نفس تحتانی (غر زننده ی درونی)  هست اونوقت ذهنت آروم میشه.

سلام من نرگسم🌱🕊🌈