من اصلاً بهش زنگ نميزنم مگر كار واجب باشه، اونم معمولاً جز براى كاراى واجب زنگ نميزنه، ولى اگر براى هيچ كدوممون كارى پيش نياد گاهى يه زنگ ميزنه حال پسرمون و منو ميپرسه، ما البته كارمون با هم يكيه تو دورتا دفتر مختلف دو طرف شهر
خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
همسر من دو سال بعد ازدواج میبینی هرساعت زنگ میزد بعضی وقتا هم ۲۰ دقیقه .اگر سر نماز بودم یا حموم و... پشت سر هم زنگ میزد ناراحت میشد که چرا جواب نمیدی نگران شدم گاهی عصبانی هم میشد و قطع میکرد ☹ الان بعد دوسال روزی یه بار اونم شاید بخاطر اینکه میگم سراغ نمیگیری 😢😢😢نه به اون شوری نه به این بی نمکی
بیش از حد فقط زمانی که میخوام بخوابم میگه پیام بده که زنگ نزنم شوهرمن همه اش حساس میترسه کم وکسری داشته باشم دیروز میگفت شماره میوه فروش رو گرفتم چیزی خواستی بگو واست بیاره بذاره داخل آسانسور این اخلاقش خیلی خوبه یا اینکه مرتب زنگ میزنه میگه زیاد کارنکن خسته ای بخواب زنگ میزنم رستوران واست غذا سفارش میدم خودمم سرکارمیخورم وقتی هم میاد اصرار میکنه کمکم کارکنه واقعا مردخوبی این خصوصیات اخلاقی تو ذاتشه نه اینکه بخواد خودشو لوس کنه یا نازمنو بکشه کل دوران دانشجویی میومد دم درکلاسم واسم غذا وصبحانه وآب معدنی بیاره بعد هم باماشین میبردم واسم خرید میکرد میرسوندم خوابگاه الان ۳سال کنارهم هستیم اخلاقش تغییری نکرد ولی آزادی نمیده که بخوام تنها جایی برم میگه میترسم حالا نمیدونم واقعا از روی ترس یا چیز دیگه ای تمام کارهای دانشگاهمو خودش انجام میده کل اساتید وحراست بهش گفتن اینقدر که واسه خانمت دانشگاه اومدی واسه خودت نیومدی من ۲۴سالمه شوهرم ۳۳😂😂😂