تا میزنی نامادری قاتل همه میان توهین فحش فقط کافی فقط یه نامادری یه کاری بکنه ولی یکی تایپیک بزنه مادر با بچش همچین کاری کرده....توی همین نی نی سایت دیدم امروز به یه نامادری توهین میکردن چرا ....ولی هیچکس اون مادری که دو روز قبل بچه خودش اتیش زده بود نمیگه کسی اون مادر دختر ۱۵ ساله که دخترش با قرص کشت و بعد صحنه سازی کرد که خودکشی به نظر بیاد ارث بگیره با دوست پسرش بره عشق حال نگفت مادر پدر غلطی بکنن ازادن ...
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یه خانم پرستار میگفت بچه آوردن با دست های قاچ خورده
مادر روانی به قصد تنبیه با چاقو مدام کوبیده رو دست بچه
خیلیا میگفتن وای خب مادره عصبی شده 🫤🫤
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند
چی بگم...یه خانم پرستار میگفت بچه آوردن با دست های قاچ خوردهمادر روانی به قصد تنبیه با چاقو مدام کوب ...
مم خودم نامادری هستم پسر شوهرم دوستش دارم امروز خوندم یه مادر دختر خودش با قرص کشته هر روز به دخترش قرص میداده دختر به دوستاش گفته و بعد فوت کرده مادره هم صحنه سازی کرده بود که خودکشی کرده تو رسانه ها زدن خودکشی تا مامورها فهنیدن مادر کشته
روانی روانیه فرقی نداره مادر یا نامادری پدر یا ناپدری اتفاقا همین یه ساعت پیش تو کانال ها دیدم از سنندج یه پدر و نامادری دوتا دختر ۱۵ و ۷ ساله رو توی سرویس بهداشتی زندانی کرده بودن و فقط شکنجه شون دادن بودن بدون آب و غذا دختره پوست و استخوان شده بود همه ی موهاش ریخته بود