2821
2789
عنوان

نامادری قاتل

524 بازدید | 33 پست

تا میزنی نامادری قاتل همه میان توهین فحش فقط کافی فقط یه نامادری یه کاری بکنه ولی یکی تایپیک بزنه مادر با بچش همچین کاری کرده....توی همین نی نی سایت دیدم امروز به یه نامادری توهین میکردن چرا ....ولی هیچکس اون مادری که دو روز قبل بچه خودش اتیش زده بود نمیگه کسی اون مادر دختر ۱۵ ساله که دخترش با قرص کشت و بعد صحنه سازی کرد که خودکشی به نظر بیاد ارث بگیره با دوست پسرش بره عشق حال نگفت مادر پدر غلطی بکنن ازادن ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی بگم...

یه خانم پرستار میگفت بچه آوردن با دست های قاچ خورده

مادر روانی به قصد تنبیه با چاقو مدام کوبیده رو دست بچه

خیلیا میگفتن وای خب مادره عصبی شده 🫤🫤

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

جفتشو میگیم غلطه به نسبتش ربطی نداره من خودم مادرم این کارا از انسانیت به دوره حیوونم با بچه اینطوری نمیکنه چه بچه خودش چه مال یکی دیگه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

چی بگم...یه خانم پرستار میگفت بچه آوردن با دست های قاچ خوردهمادر روانی به قصد تنبیه با چاقو مدام کوب ...

مم خودم نامادری هستم پسر شوهرم دوستش دارم امروز خوندم یه مادر دختر خودش با قرص کشته هر روز به دخترش قرص میداده دختر به دوستاش گفته و بعد فوت کرده مادره هم صحنه سازی کرده بود که خودکشی کرده تو رسانه ها زدن خودکشی تا مامورها فهنیدن مادر کشته

حالا یه زن روانی خارجی دختر یه ساله شو خونه تنها گذاشته بود با دوست پسرش به مدت ده روز رفته بود گردش😔خدا لعنتش کنه بچه از گرسنگی فوت کرده بود

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

روانی روانیه فرقی نداره مادر یا نامادری پدر یا ناپدری اتفاقا همین یه ساعت پیش تو کانال ها دیدم از سنندج یه پدر و نامادری دوتا دختر ۱۵ و ۷ ساله رو توی سرویس بهداشتی زندانی کرده بودن و فقط شکنجه شون دادن بودن بدون آب و غذا دختره پوست و استخوان شده بود همه ی موهاش ریخته بود

روانی روانیه فرقی نداره مادر یا نامادری پدر یا ناپدری اتفاقا همین یه ساعت پیش تو کانال ها دیدم از سن ...

ایا شما دیدین یه مادر بچش دیروز اتیش زده ایا خوندی یه مادر دو روز قبل دختر خودش کشته بعد صحنه سازی کرده خودکشی مردم رسانه ها فقط نامادری نگاه میکنن