2777
2789

امروز دختر يكي از فاميلاي نزديكمون كه كلا اويزون من بود قبل از ازدواجم تو خيابون ديدمش منو كه ديد از خيابون رد شد رفت اونور😳از وقتي ازدواج كردم با من بد شدن چون وضع مالي شوهرم خوب بود و عروسيه مفصل گرفتيم از نظر تيپ و ظاهر به من حسادت ميكنن 😩با اينكه الان جدا شدم ولي بازم انگار طلبكارن از من. حالا همين خودش بعد از ازدواج من به زور با ي پسره ازدواج كرد ولي توان گرفتن عروسي ندارن الان دوساله عقده خب به من چه مگه تقصير منه... اين ي نمونشه. واقعا رفتاراشون اذيتم ميكنه...  مامانم ميگه تو اشتباه ميكني بدبيني الان باز فردا ببينشون باهاشون روبوسي ميكنه و تحويلشون ميگيره... دوستان شما بوديد چيكار ميكرديد من فقط دوست دارم قطع رابطه كنم با فاميل مدام با مامانم بحث دارم خسته شدم ازشون😩😞

بزرگترين درساي زندگيتو هميشه نامردترين آدماي زندگيت بهت ياد ميدن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خوب بوده چرا جدا شدی؟خوب واقعن شاید ندیدت

اونا ظاهر زندگيه منو ديدن فقط قضاوت ميكنن... قشنگ همو نگاه كرديم وقتي منو ديد رفت اون طرف خيابون اصلا شاخ در اوردم 

ولشون كن خوب ميشن ، دختر عموى من نزاشت ٤٠ ام مادربزرگم بشه بعد هفتم عروسى گرفت ك مسلما عمه هام ناراحت شدن و نرفتن حالا سر عروسى من ك بعد ٤٠ ام بود با لباس خونه اومده بود نشسته بود ك چرا عمه ها اومدن عروسى من خب عزيزم تو هم وايميستادى ب من چه ، بعضيا خوددرگيرى دارن من ك ول كردم خودش خوب شد اومد خونمون

عزیزم بنظرم حساس شدی ,من خودم مجرد بودم با کسایی که ازدواج میکردن و رفتارشون 180 درجه عوض میشد دیگه قطع رابطه میکردم .نمیگم شما بعد ازدواج عوض شدی ها ,ولی شاید راجع به شما اینجور فکر کردن

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

چقدر بهشون جا دادی تو زندگیت که همش بحث داری درموردشون!🤔منم یه دوست اینجوری دارم به کل گذاشتمش کنار.درحال حاضر دوتا دوست بیشتر ندارم اونم بخاطر کار باهاشون درارتباطم.هرچند شما فامیلتونه اما اونقدر موثر نیستن تو زندگی واقعا

😊

مدام ميرن پشت سرم حرف مفت ميزنن كه اين شانس داره فلانه بهمانه خب آدم حرص ميخوره كه همش تو چشم ي عده آدم حسود و تنگ نظر  باشه 

عزیزم بنظرم حساس شدی ,من خودم مجرد بودم با کسایی که ازدواج میکردن و رفتارشون 180 درجه عوض میشد دیگه ...

من ايستاده بودم باهاش سلام عليك كنم يهو ديدم منو نگاه كرد رفت اونور خيابون. اااا مگه ميشه آخه ؟؟ من عقد بودم همين دختره فاميلمون ميگفت سلامتي تاج رو سره آدم زياد به پول شوهرت دلتو خوش نكن 😳😳😂😂 

الان شما از شوهرتون جدا شدین؟؟

اره عزيزم ولي هنوز تبعاتش ادامه داره ميگن هوس شوهر پولدار تر كرده 😐😐