2777
2789
عنوان

بجای یلدا میخوام کریسمس بگیرم 🎁🍬🧁

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 152 پست
به بچتون یاد بدید که یلدا یه جشن باستانی و خیلی اهمیت دارهولی کریسمس مال ما نیستملت ماهم رد دادنمن ب ...

ما باستانی رو هم میگیریم. گفتم ک کنارش میخوام کریسمس رو هم بگیرم چون دخترم دوستداره

تولد خدای مسیحیاست. روزی که خدا پسرشو فرستاد زمین

تولد حضرت مسیحه. حالا مسحیا میگن عیسی مسیح پسر خداست که اونام یه دستشون میگن همشون نمیگن ربطی نداره بگیم‌تولد خود خداست

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولد خدای مسیحیاست. روزی که خدا پسرشو فرستاد زمین

عاقا ول کن ،یکی هم که میخواد یه چیو بهونه جشن بگیره،شما انقلت درمیاری،کل مملکت مارو سیاهی و پارچه مشکی سر گرفته بیخیال 

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
یه جور جذابی تعریف کردی دلم خواست😜😂😂😂دمت گرم بابت ایده ت

😂😂😂🩷

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

ما باستانی رو هم میگیریم. گفتم ک کنارش میخوام کریسمس رو هم بگیرم چون دخترم دوستداره

هویت ایرانی بهشون یادبدید 

مگر، غیرایرانی ها جشن های ما اصلامیدونن چیه؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
والا نمیدونم پیج هست. ولی من دنبال حضوریشم. فعلا ک هیچ جا نیورده. ولی نزدیک کریسمس میارن

توی پارکا فت فراوون

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

کیک بپز با شمع بابانوئل و درخت کاج تزئینش کن. کوکی با قالب درخت کاج یا هرچیز دیگه میتونی درست کنی. از این شمع های تپل ایستاده بگیر رنگ قرمز و سبز ، درخت کاج مصنوعی بگیر لوازم تزئینش هم بگیر، خودت و دخترت تزئینش کنین. تم بزارید لباس قرمز بپوشید همتون. یه هدیه کوچولو هم بده به دخترت. شام مورد علاقشم بپزید باهم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

والا نمیدونم پیج هست. ولی من دنبال حضوریشم. فعلا ک هیچ جا نیورده. ولی نزدیک کریسمس میارن

تو خ مجیدیه جونبی ۱۶ متری اول محله ارامنه نشین انواع و اقسام درخت و وسایل کریسمس رو دارن و میفروشن یه شیرینی فروشی هم تو همون ۱۶ متری اول همه خوراکی های کریسمس رو داره