2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی معماریو دوست دارم حتی یه موقع به سرم میزنه درس خودمو ول کنم بیام معماریییتموم کردی تو؟من دا ...

نه عزیزم هنوز تموم نکردم من ترم آخرم .... ولی واقعا اگر این رشته رو دوست داری به شدت پیشنهاد میکنم که حتما خوندن این رشته رو تجربه کنی چون این رشته ترکیب چندتا شاخه باهمه مثلا روانشناسی و هنر و مهندسی و واقعاااا خوندنش لذت بخشه

من زیاد سر درنمیارم من مکانیک خوندم داشگاه فقط از روی حس زیبا شناسی بخوام بگم از سبک رومی که انقدر ز ...

به نظرم حس زیبایی شناسی قوی ای داری چون سبک رومی با توجه به اطلاعاتی که دارم  در دوره خودش هم سبک درستی  نبوده و اجرای اون در این دوره و در ایران اصلاااااا درست و معمارانه نیست

خیلیییی معماری این برج و دوست دارم ، امکانش هست که در مورد سبک تلفیقی برج شهیاد یه توضیحی بدی

معماری برج نمونه‌ای از تلفیق معماری سنتی هخامنشی، معماری ساسانی و معماری ایرانی در دوره اسلامی ایران با اصول مدرنیسم هستش که در این تلفیق:

عناصر سنتی:

طاق میانی برگرفته از "طاق کسری" و طاق‌های کوچک‌تر الهام‌گرفته از معماری ایرانی دوره اسلامی

کاشی‌کاری‌های فیروزه‌ای و نقوش هندسی ایرانی.

فرم کلی برج یادآور دروازه‌های تاریخی ایران.

عناصر مدرن:

استفاده از بتن مسلح و طراحی با خطوط ساده و متقارن.

ساختاری چندمنظوره شامل موزه و سالن‌های نمایش.

نمایش فرم‌های سنتی به روشی مینیمال و مدرن.

این ترکیب، پیوندی بین گذشته باشکوه و آینده‌نگری معاصر ایران ایجاد می‌کند.