2777
2789
عنوان

درباره سونو تشکیل قلب سوال دارم

346 بازدید | 41 پست

سلام من نه هفتمه،مسخواستم ببینم سونو تشکیل قلب و واجبه که بدم یا همون سونو آن تی بدم کافیه؟

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی واجبه منم هشت هفته ام دو هفته پیش رفته هنوز تشکیل نشده بود طبق آخرین پریودیم الان هشت هفته و دو روز هستم چهارشنبه می‌خوام برم سونو تشکیل قلب

او قند روزهای تلخ من است 
نگران نباش تشکیل شده

ممنونم عزیزم من اصلا نمی دونم چند هفته بودم رفتم سونو چون تا فهمیدم باردارم نتونستم خودمو کنترل کنم رفتم دکتر گفت هنوز زوده برو ۱۰ روز دیگه بیا یعنی ۲۶ آبان دیگه گذاشتم یکدفعه ۳۰ آبان برم

او قند روزهای تلخ من است 
قطعا لازمه

من سر بچه اولم رفتم اما اینو نمی‌خوام برم آخه چکاریه بچه ای که قلبش تشکیل نشه سقط میشه دیگ

شایدهم نشه وبزرگ بشه تا ماه سوم

ن بچه ای که قلب نداشته باشه خود ب خود سقط میشه ،چرخه طبیعی بدنه

ممنونم عزیزم من اصلا نمی دونم چند هفته بودم رفتم سونو چون تا فهمیدم باردارم نتونستم خودمو کنترل کنم ...

منم قهمیدم بدو بدو رفتم یعنی دل درد بودم فکر کردم از کیست رهست رفتم سونو گفت به رحمت میخوره باردار باشه دکتر گفت یا حامله نیستی یا خارج رحمی 

دوباره برو بزرگ بشه بیاد

رفتم گفت کسیه هست هیچی نیست توش

دوباره گفت برو بیا

دوباره رفتم گفت بچه هست ولی قلب نداره 

دوباره رفتم بعد دیگه گفت بله قلبشم هست

زود رفتن هیچی بجز ضرر نیست

منم قهمیدم بدو بدو رفتم یعنی دل درد بودم فکر کردم از کیست رهست رفتم سونو گفت به رحمت میخوره باردار ب ...

آره دقیقا من فقط چون قبلش فولیک اسید نمی خوردم رفتم که بهم دارو بده تجربه اولم هست گفت وضعیتش خوبه ولی هنوز قلبش دیده نمیشه گفت زوده شما چند هفته قلب بچه تشکیل شد؟

او قند روزهای تلخ من است 
آره دقیقا من فقط چون قبلش فولیک اسید نمی خوردم رفتم که بهم دارو بده تجربه اولم هست گفت وضعیتش خوبه و ...

7 هفته و 4 روز رفتم قلب داشت

6 هفته و 3 روز رفتم نداشت 

منم نخوردم ولی بهمگ نداد