2777
2789
عنوان

از شغلش خجالت کشیدم رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3347 بازدید | 127 پست
اخه جوشکار ادم خجالت میکشه وقتی دادلشم اینا پرستارن

یاخدااا 

عزیزم ناراحت نشی ولی مگه پرستار بودن الان خیییلی باکلاسه!!؟

مطمئنم درآمد اون آقا سه برابر حقوق وزارت کاری داداش شماست!

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 

چون با این افکار اگرم ازدواج میکردین هم اونو عذاب میدادی هم خودتو

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
منم بودم همین کارو میکردم یا با هم‌سطح خودت ازدواج کن یا بالاتر از خودت

هم سطح خودش !داره میگه داداشش با زنداداشش پرستارن خوبه پزشک نیستن ،،خودشم ادبیات خونده شاغل هم نیس ،،یعنی سطحش خیلی بالاس که جوشکار تو سطحش نیس 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

اولا می دونید جوشکاری چقدر پر درآمده؟

دوما معیار های خودتونه و خودتون بهتر می دونید چه طور خوشحال تر باشید ولی موقع انتخاب همسر این یادتون باشکه شما قراره یک عمر باهاش زندگی کنید و شریک عمرتون بشه

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

یاخدااا عزیزم ناراحت نشی ولی مگه پرستار بودن الان خیییلی باکلاسه!!؟مطمئنم درآمد اون آقا سه برابر حقو ...

پرستاری اصلا کلاس نداره اتفاقا پزشکی دندون و دارویی چیزی بود حالا. درآمدی هم مقایسه کنه جوشکار بیشتره 

اخه چه ربطی به داداشت داره...باید به خودت ربط داشته باشه اخه خودتونم که موقعیت اجتماعی خاصی ندارید که شاغلم که نیستید...باز خودتون یه پرستیژ کاری داشتید یچیز

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
نه. پیش داداشم اینا

نه به نظرم ربطی نداره

حالا داداشت پرستاره رفته زن پرستار گرفته

اصلا قضیشون فرق داره رشتشون فرق داشته

شانسی با هم ازدواج کردن

اگرنه دلیل نمیشه رشته و شغل زن و شوهر عین هم باشه

مدرکش چه دردی ازت دوا میکرد ؟ مهم شخصیت و اخلاق و اصالت و درآمد خوب .... 

ملاک انتخابت رو عوض کن درس و تحصیل خوبه ولی نون واب نمیشه

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن