2777
2789
عنوان

از شغلش خجالت کشیدم رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3345 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا هرکی رفته دانشگاه علامه دهره؟؟؟

دقیقا 

تو این دوره زمونه همه میتونن برن دانشگاه با توجه به این دانشگاه آزاد و پیام نور و غیرانتفاعی 

دیگه چیز کمیابی نیست که بگیم هر کسی نمیتونه مدرک دانشگاهی بگیره

خجالت که نداره، ولی بستگی به خودتون داره که چه چیزایی ملاک ازدواج باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خوب کردی تو خواستگاری اگ هر نقطه کوری پیش اومد ک دلتو چرک کرد باید رد شه ک فردا روزی تو زندگی نگی وای قیافش ب دلم نیس وای شغلش بده الکی بخوای ب بقیه بگی تحصیلات دانشگاهی داره و فلانه

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

جوشكار و رد كردى ؟! 

والله از نظر درآمد بخواى بررسى كنى درامدش از پرستار كه خيلى بيشتره 

و از نظر ادبيات !!!! الان چقدر درامد دارى شما كه ادبيات خوندى 

از نظر جايگاه اجتماعى هم جوشكارى يه حرفه ى خوبيه مهم شعور و شخصيت طرف هست نه تحصيلات 

همه چی خوب بود

کاش بیشتر فکر میکردی و صبر میکردی ،دوره آشنایی رو طولانی تر میکردی عزیزم ، نمیگم جواب مثبت صدرصد میدادی اما این مورد جای فکر داشت 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
خب پیش اونا خجالت میکشم

بنظرم هرکس حق دارع بر اساس معیارای ک تو ذهنشه تصمیم بگیره و ازدواج کنه (البته مسئولیتشم با خودشه)

ولی هیچوقت مقایسه نکن ...

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی