الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی که محیط دانشگاه رو تجربه نکرده دیدش به زندگی با شما فرق داره
درسته تحصیلات مهمه ولی واقعا اینجوری ام نیست که اینقدر تفاوت دیدگاه باشه😐دیگه تو جامعه هستیم و حقیقتو می بینیم دیگه...
جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️
خداروشکر پزشک نیستن وگرنه رئیس بانک هم میومد قبول نمیکردی😄😂😂😂😂اخه دختر خوب کار داداش و زنداداشت ...
چیکار کنم. ببین اینستا ی دختره هس سیاسوخته اما خوشگل. شوهرش کار ازاد و خیلیییی پردرامد داره اما خودش خونه دار. من چیم کمه منم شوهر باکلاس و پولدار میخام
اسمشو دقیق نمیدونم ی دستگاهی داشته ی سری ضایعاتو نمیدونم باهاش چیکار میکرده هر چی بوده با ضایعات بوده. ولی در امدش انگار خیلی خوب بود که تو26سالگی خودشو گرفته بود خونه خریده بود زمین خریده بود