2777
2789

خواهرشوهرم کافی نت داره میگه همش الکیه.باید یه پولی بزاریم توحساب بعد ازیه ماه یابیشتریاکمتر صدتومان بش اضافه میکنن.بخوره توسرشون صدتومان. من اول فکرکردم مفت ومجانی 500به هرنفر میدن.خخخخخ خاک خااااااک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااقعا.هر چی بهش میگم نکن دست بردار نیست

الهی.مامانا عشقن  

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
خواهرشوهرم کافی نت داره میگه همش الکیه.باید یه پولی بزاریم توحساب بعد ازیه ماه یابیشتریاکمتر صدتومان ...

یعنی هر ماه صد تومن میره رو پوله؟؟؟؟اگه اینجوری باشه باز خوبه ها

یعنی هر ماه صد تومن میره رو پوله؟؟؟؟اگه اینجوری باشه باز خوبه ها

نه بابا.میگم مثلا بش میگن پونصد واریز کن بحساب وبعدازیه ماه بهت 600میدیم.فقط برا یه ماه هست وخلاص.نه که هرماه صدتومان.خب اگه اینجوره که عالی میشد.خخ. پ فکردی اینجا کویته آجی.