2777
2789
چی بگم بهش؟بگم الکیه قبول نمیکنه میگه تو نمیدونی

نه تنها خانواده من همه فک و فامیل ها دور و بری ها و در و همسایه ثبت نام کردن  من فقط با اسمش آشنا هستم.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ندینا.

قرار بود تا اخر شهریور به اونهایی هم ک پول نمیدن بجای ۱۵۰ تومن سود سالانه ، ۹۰ تومن سود بدن...

حالا تو الان باید ۵۰۰ میدادی، ک درصورت صداقت این دولت، بهت اخر شهریور ۱۵۰ میداد (یعنی ۳.۵ سال طول میکسید تازه ۵۰۰ ک خودت ریختی برگرده بهت)

و به منی ک هیچی ندادم قرار بود ۹۰ تومن بدن 

..

میبینی ک همش کذب بود.

فقط پول کم اوردن میخان ازونایی ک نادونترن (دوراز جون شما) فعلا ی پولی بگیرن.

بابا من اصلا نخاستم سالی ۱۵۰ تومن اکه راس میگی همون ۹۰ تومنو بده.

ک خب داس نمیگن و نمیدن

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)

بچه ها راسته که حقوق شرکتای دولتی رو اضافه کردن؟؟؟اخه پ ماچی؟؟ما خو کارشوهرم آزاده اونا که احتیاجی ندارن ،حداقل یارانه هارو اضافه میکردن که حق کسی خورده نشه ماچه گناهی کردیم کاردولتی نداریم؟؟

چقد راحت موقع انتخابات دروغ ميگن و بعدش ميزنن زيرش. خدايا اين چه حكومت اسلامييه.  ...

بخدا ایطوری رو مردم ساده لوح دارن سواری میگیرن دور از جون.دیگه اینم شد سهاااااااااامه عدالت؟

بچه ها راسته که حقوق شرکتای دولتی رو اضافه کردن؟؟؟اخه پ ماچی؟؟ما خو کارشوهرم آزاده اونا که احتیاجی ن ...

نه بابا.الان اداره ما بودجه نداره 4 ماهه حقوق كارمنداشو نداده

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.
فکر کنم باید سقف مانده برسه به یک میلیون تومن  تا سود بهش تعلق بگیره    زیر یک میلیون ...

نه بابا

گفته بودن اونایی ک پول میریزنو ارزش سهامشون واقعا یه تومن میشه) سودشون کامل بهشون تعلق میگیره(۱۵۰ تومن تو سال) و اونایی ک سهامشون ناقصه(حدود۴۸۰ تومنیه) سودشون ناقص(۹۰تومن) 

ک به هیشکی هیچی ندادن 

قرار بود اخر شهریور بدن دیگه دروغگوها

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)

اي بابا. تورم رسيده به فلك. اون وقت ميگن امسال حقوقو فقط ٥درصد افزايش ميدن. قيمت نون و كرايه ها و آب و برق و ...هرسال دوبرابر ميشه اون وقت يارانه چندين ساله همون ٤٠ تومن باقي مونده. اين وسط فقط يه سريا پول به جيب ميزنن و مردم عام با حقوقاي بخور نمير سگ دو