2777
2789
عنوان

اونایی که برای بار دوم باردارن و نگرانن و کلا یه جوری هستن😆، بیان.

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 67 پست

منم اینطوری بودمممم

خیلی ناامید ازبارداری

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

من تا سه ماه جون تو پاهام نبود ک حتی راه برم بخدا.

همش زیر سرم بودم.از همممه چ بدم میومد.همه بو هارو حس میکردم.همش گریه میکردم...

افتضااااااح.الانم ک بچه با پا هست و خیلی پایینه ک حتی دسشویی ب زور میرم.

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم.منم بارداری دومم و اولی هفت سالشه. اولی هم ویار داشتم ولی برا دومی وااااقعا عذاب میکشم و ت ...

وای راست میگی؟ من اولی خیلی راحت بودم. ولی اینو از الان حس می کنم که متفاوته

غير طبيعي نيستي عزيزم من براي بارداري اولم خيلي نگران نبودم نميدونم چون بچه تر بودم يا چون خيلي دنبال اطلاعات نبودم نميدونم ....ولي براي بعدي ها همشششش استرس واي حالا سالم باشه واي نكنه نقصي داشته باشه اگه چشاش اينجوري شد اگه دهنش اونجوري شد😂😂😂 ولي هيچ وقت غصه ويار و نه ماه بارداري رو نميخورم

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته
وای راست میگی؟ من اولی خیلی راحت بودم. ولی اینو از الان حس می کنم که متفاوته

آره.تو بعضیا بارداری دوم خییلی سخته.مث من و تو

من تا سه ماه جون تو پاهام نبود ک حتی راه برم بخدا. همش زیر سرم بودم.از همممه چ بدم میومد.همه بو هار ...

عزیزززم.

ان شاالله انقدر زایمانت و بعدش راحت باشه که این روزها جبران بشه 

آخیش پس طبیعیه یه حس هایی دارم که اصلا نمی دونم چه جوری بگم. مثلا اصلا ذوق ندارم. 

منم اوایل ذوق نداشتم.الان عاشقشم.طبیعیه.

منم اینماه مبخام اقدام کنم دیروز به همسرم داشتم میگفتم یجوریم دودلم احساس میکنم همش زوده بچه اولم گناه داره احساس میکنم با اومدن دومی زندگی برام جهنمه نميدونم چرا ناشکری نمیکنم یجوری هستم همسرم گفتن سر اولی هم همش همينو میگفتی ولی واقعا اينجور نبود اولی باردار شدم اولش احساس میکردم ديره بعد باردار شدم چندماه گذشت گفتم زود بود هيچي نفهميدم ار زندگی بعد زایمانم چندماه بعدش پشيمون شدم چرا زودتر نياوردم الانم بعد چندسال حس میکنم زوده دوباره حتما نظرم عوض شه کلا همش احساسم نظرم تغییر میکنه نميدونم چرا چی خوبه خدا

غير طبيعي نيستي عزيزم من براي بارداري اولم خيلي نگران نبودم نميدونم چون بچه تر بودم يا چون خيلي دنبا ...

دقیقا

الان همش دنبال چیزهای منفی ام

اینجوری نشه اونجوری نشه

سر اولی هیچی نمی دونستم و راحتم گذشت.

عزیزززم. ان شاالله انقدر زایمانت و بعدش راحت باشه که این روزها جبران بشه 

ممنون فدات.همچنین برای خودت.

بچه اولت چیه؟الان چند وقتته

دقیقا الان همش دنبال چیزهای منفی ام اینجوری نشه اونجوری نشه سر اولی هیچی نمی دونستم و راحتم گذشت.

بهش فكر نكن خانومي انرژي منفي نده خودتو سرگرم كن 

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته
آخیش پس طبیعیه یه حس هایی دارم که اصلا نمی دونم چه جوری بگم. مثلا اصلا ذوق ندارم. 

منم اصلا ذوق ندارم بیشتر استرس دارم سر اولی هیچی نمیفهمند ولی الان هیچی نشده پدرم در اومده

ممنون فدات.همچنین برای خودت. بچه اولت چیه؟الان چند وقتته

اولی دختره

الانم نمیدونم چند وقتمه😐

14 مهر اولین روز آخرین پریودم بود.

دکتر نرفتم هنوز

گفتم دیرتر برم که یهو سونو بده برای ضربان قلب ان شاالله