ناشکری نمی کنم ولی فکر می کنم چه جوری 9 ماه رو تحمل کنم... الان هنوز هیچی نشده کلی حالتهای بد دارم. بی اشتهام و دهنم مزه ی زهرمار میده. همه جا بوی بد حس میکنم😷 نمیدونم سر اولی اصلا نفهمیدم کی تموم شد.سر این از الان پر از حس های جوواجورم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وااااي منم مثل شما البته سر اولي ميخواستم و ااصلا پشيمون نيستم سر دومي و سومي انقدر نظرم حي بالا پايين ميشد و حي گفتم نه نميخوام بچه دوم بزارم كجاي دلم باز فرداش غصصصه كه واي دير شد حالا سنم ميره بالا بيحوصله ميشم خلاصه كه دوتا خدا داد دوتاشم دور از جونتون به سه ماه نكشيد گرفت حالا هم پيگير درمانم خدا گفت بيا تحويل بگير😁
منم بارداری دومه.الان هفته هشتمم.هیچ حالت تهوع ییم ندارم.کلا حس خوبی دارم اما سر دخترم تمام حالتای بدو داشتم.کلا از همه چی بدم میومد حتی از کنار خوابیدن شوهرم