2777
2789
عنوان

اونایی که برای بار دوم باردارن و نگرانن و کلا یه جوری هستن😆، بیان.

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولم دوسالو هشت ماهشه حس میکنم دارم بهش ظلم میکنم عذاب وجدان گرفتم نميدونم چیکار کنم به هرکی ميگم ميگه عالیه فاصلش تا بخای اقدام کنی بياري بچه اولت ميشه سه سالو نیم یا چهارسال ولی نميدونم چرا همش ميگم گناه داره نکنه بهش کوتاهی کنم نکنه.... بعدم همه بهم ميگن تو خیلی سخت میگیری تو همه چی بچه داری که اينجوري نیست آسون بگیر بگذره وگرنه دق میکنی 

منم اینماه مبخام اقدام کنم دیروز به همسرم داشتم میگفتم یجوریم دودلم احساس میکنم همش زوده بچه اولم گن ...

وااااي منم مثل شما البته سر اولي ميخواستم و ااصلا پشيمون نيستم سر دومي و سومي انقدر نظرم حي بالا پايين ميشد و حي گفتم نه نميخوام بچه دوم بزارم كجاي دلم باز فرداش غصصصه كه واي دير شد حالا سنم ميره بالا بيحوصله ميشم خلاصه كه دوتا خدا داد دوتاشم دور از جونتون به سه ماه نكشيد گرفت حالا هم پيگير درمانم خدا گفت بيا تحويل بگير😁

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته
بچه اولم دوسالو هشت ماهشه حس میکنم دارم بهش ظلم میکنم عذاب وجدان گرفتم نميدونم چیکار کنم به هرکی ميگ ...

بهترین کار رو  میکنی.

بعدها میفهمی تصمیمت درست بوده

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش
بچه اولم دوسالو هشت ماهشه حس میکنم دارم بهش ظلم میکنم عذاب وجدان گرفتم نميدونم چیکار کنم به هرکی ميگ ...

اگه دوتا میخوای یهو بیار پشت سر هم ، راحت میشی عوضش. اشتباه منو نکن. من به هر کی الان میرسم میگم دوتا میخوای پشت سر هم بیار

آره  من هرسال میگفتم سال دیگه یهو دیدم 8سال شد ولی خب خدایی شرایطمون هم خیلی جور نبود

منم شرایطشو نداشتم و الان ب نسبت بهتر شدیم.

پسرم میگه مامان من بعد از این یکی بازم میخوام.باااید بم قول بدی یه آجی برام بیاری

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش
اولی دختره الانم نمیدونم چند وقتمه😐 14 مهر اولین روز آخرین پریودم بود. دکتر نرفتم هنوز گفتم دیر ...

چه جالب من 16 مهر اخرين پريودم بود چقد مثل هميم من دکتر رفتم برام 12 ,9 سونو نوشته, بنظرت زود نيست؟؟

خدايا عشق تو برام کافيه منو ببخش!