2777
2789

دیشب ماهی کبابی با سیر ترشی خوردم امروزصبح بچه دوماه و نیمم سینه مو نمیگیره خیلی خیلی گرسنه س قبلنا پستونک رو ب زور میدادیم دهنش ولیرپس میداد اما فقط داره اونو میک میزنه میخوام برم الان نبات داغ درست کنم بدم بخوره یکم سیر شه ...بهم بگین چ کار کنم داره ضعف میکنه

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگی واسه سیری که خوردی بد مزه شده شیرت 

اگه گرسنه باشه شیر میخوره به خودت تلقین نکن ..بذار عادت کنه به مزه وگرنه همش باید بگی اینو بخورم ..اینو نخورم ...شاید دلش درد میکنه ..یا داخل دهنش افت زده

من یه پسر شیطونم

دیگه سیر نخور بعصی بچه ها واکنش میدن و خوششون نمیاد چون خیلی توی طعم و بوی شیر اثر میذاره حتی عرقتون هم بدبو میشه و بچه حس میکنه 

فعلا بهش دو وعده  شیر خشک بده و هردوتا سینه رو خالی کن با شیر دوش 

اوضاع گلوش رو هم چک کن

حال متکلم از کلامش پیداست

اصلااا خوردنی ها ربطی به مزه ی شیر نداره....مگر موقع پریود که طعم شیر عوض میشه...اینو دکتر به من گفت...شاید گلوش درد می کنه با قاشق بهش بده ببین می خوره

.: نیکی چو از حد بگذرد، نادان خیال بد کند :.