2777
2789
عنوان

جابجایی مدرسه

156 بازدید | 14 پست

سلام من امروز عضو خانواده نی نی سایت شدم.از قبل آشنایی داشتم اما عضو نبودم

دوستان لطفا ب من از تجربیات خودتون مشاوره بدید نگرانم

دختر بزرگم کلاس دوم دبستان بچه حساس و زودرنجی هست اما اجتماعی . همسرم استخدامی قبول شده ی شهر دیگه که شهر کوچیک و در واقع هنوز شهرستان نیست.ک فاصله ش با شهرمون ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه س ولی جاده برف گیر و کوهستانی داره. حالا شوهرم میگه من نمیتونم هرروز برم و بیام و من چون بچه کوچیک دیگه م دارم و ب شوهرمم وابسته ایم میخام برم پیش شوهرم باشم فقط نگران جابجایی مدرسه دخترمم.و روحیه اش هستم نمیدونم چکار کنم تردید دارم 

کامل توضیح دادم که بدونید دو راهی مزخرفیه😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نمیدونم چقدر حساس هستمن پسرم رو کلاس چهارم مدرسه رو عوض کردمهم حساس بود هم خیلی دوستاش رو میخوا ...

اونقدی ک وقتی فهمید دوستا کلاس اولیش تو ی کلاس دیگه هستن خم به ابرو نیورد.گف کلاس جدید دوست جدید

خوب پس حساس نیستپسر من دوست کلاس زبانش یه کلاس دیگه اس هر ترم نق میزنه

نه دختر من کلا بچه مستقلی هست ولی خب چون محیط اونجا کوچیکه میترسم  از نظر فرهنگی افت کنه و تحت تاثیر محیط اونجا بشه.و اینکه وسط سال جابجایی یکم استرسش زیاد کنه

نه دختر من کلا بچه مستقلی هست ولی خب چون محیط اونجا کوچیکه میترسم از نظر فرهنگی افت کنه و تحت تاثیر ...

باز چون دبستان هست  هم اهمیتش کمتره من فکر میکنم دوره بلوغ اینا بدتره  نگران نباش

یه دوره میری ببینید چطوره شرلیط