2777
2789
عنوان

تولد

355 بازدید | 45 پست

سلام تولد مادرشوهرمه،

یخوام سوپرایزش کنم ب همراه همسر و برادرشوهر،

ناهار ببریمشون بیرون وکیک سفارش بدیم خوبه؟!

خودمم براش کیف خریدم! 

نمیدونم خوشش بیاد یا نه،‌

ولی اگه همون کیف را بدم ب مامانم کلی خوشش میاد،‌از وقتی کیف رو خریدم،‌همه اش دلم پیش مامانمه، ک ی وقت دلش نشکنه ، هرچند مامانم اینجوری نیس، میدونه برا تولدش جبران میکنم براش

برام دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجب یکی اینجاپیداشد مادرشوهر دوست میداره

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

تازه عروسشون شدم ۷ ماهه تقریبا،

مادرشوهرمو دوس دارم ،ولی ی حرکتایی رفت ک همون موقع ناراحت شدم ولی کینه نگرفتم،‌

تولدمو فقط تلفنی تبریک گفت، بدون هدیه،

ولی من میخوام تولد بگیرم براش، میخوام اگه خدا راضی باشه، مث دختر نداشته اش باشم 

برام دعا کنید

من یه بار خواستم تولد مادرشوهرم سورپرایزش کنم با شوهرم و برادرشوهرام یه صبحانه ی مفصل و درست و حسابی و رنگی پنگی چیدیم که از خواب که بیدار میشن سورپرایز بشن

بعد برادرشوهرم رفت بیدارش کنه طبقه بالا بودن. در رو قفل کرده بودن و باز هم نمیکردن. هیچ وقت قفل نمیکنن مگر در مواقع خاص.

خلاصه خیلی جلوی برادرشوهرم شرمنده شدم که چنین وضعیتی رو براشون به وجود آوردم. یه ساعت طول کشید تا جمع و جور شدن و اومدن پایین و بیشتر ازینکه خوشحال بشن خجالت زده بودن پدرشوهر مادرشوهرم.

ولی ناهار خوبه. برای ناهار هرکار خواستی بکن از این اتفاقات پیش نمیاد.   

بعله    

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️