2777
2789
عنوان

کی استاد محمد افلاکی را میشناسه بیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 56151 بازدید | 71 پست

سلام دوستان منم از تابستان تا الان این کانال رو  پیگیری می کنم. دوره پیشرفته و مقدماتی هم تهیه کردم. من که از تکنیک هاش بسیار راضیم. هیچ فرقه ای رو تبلیغ نمی کنه. اتفاقا کاملا خداشناسی رو تبلیغ می کنه. 

سلام دوستان منم از تابستان تا الان این کانال رو  پیگیری می کنم. دوره پیشرفته و مقدماتی هم تهیه ...

ببخشید دوستم من امروز با این ‌انال اشنا شدم میشه بگی این تکنیک تبسم کجاشه اصلا چی هست که همه تعریفشو میکنن هرچی گشتم پیدا نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکنیک تبسم تو دوره مقدماتی تدریس میشه. جز فایل های رایگان نیست. 

ميشه يه توضيحي راجبش بدي؟ممنون ميشم

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
سلام دوستان منم از تابستان تا الان این کانال رو  پیگیری می کنم. دوره پیشرفته و مقدماتی هم تهیه ...

سلام منم کانالشو دارم خیلی شک دارم بهش ولی دلمم میخوادداشته باشم پولشو ندارم خیلی گرونه ایا تاثیرات داره راضی هستی ؟؟

سلام دوستان من چند روز پيش داشتم درباره اسرار كوانتومي و قانون جذب تحقيق مي كردم . 

در تاپيك هاي ني ني سايت با كانالي آشنا شدم كه برام خيلي مفيد بود . 

ممنونم از دوستي كه اون لينك رو گذاشتن واقعا برام مفيد بود .

همه ي آموزش ها و كتاب ها و ويس ها رايگان هست .

خدا صاحب اون كانالم خير بده واقعا زحمت مي كشن و رايگان و بي چشم داشت 

در حالي كه من هرچي تحقيق كردم ديدم براي اين آموزش ها پول زيادي مي گيرن .

ممنونم از خداوند و ممنون از دوستي كه معرفي كردند .

راستش خيلي به دلم نمي نشست و شك داشتم كه چرا بايد بابت آموزش هايي كه اصلش از كتاب هاي نويسندگان خارجيه انقدر پول بپردازم . وقتي ديدم اون كانال رايگانه و تبادل لينك و تبليغات هم نداره و فقط براي كمك به ديگران مطلب ميذاره كاملا جذب شدم و به همه عزيزانم معرفي كردم

سلام دوستان من چند روز پيش داشتم درباره اسرار كوانتومي و قانون جذب تحقيق مي كردم .  در تاپيك ه ...

سلام عزیزم میشه واسه من لینک کانال بفرستی...

محبتتون فراموش نمیکنم.

خدایا اگر روزی فراموش کردم ؛خدای بزرگی دارم.تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری.

سلام دوست عزیز. آقای افلاکی هیچ فرقه ای را تبلیغ نمیکنند و اتفاقا از مباحث دین اسلام و احادیث ائمه هم در دوره های خود استفاده میکنند+ مطالب مفید و کاربردی دیگر که با استفاده از آنها میتوانید مشکلات خود را حل کنید

کانال تجربیات کاربران دوره اسرار کوانتومی آقای افلاکی

@nazarekhoob