2777
2789
عنوان

کی استاد محمد افلاکی را میشناسه بیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 56151 بازدید | 71 پست
یعنی خودشون خبرندارن که این کانال هست چرا جلوشو نگرفتن

چجوری جلوشو بگیرن؟ فایل های همه اساتید توسط مردم تو اینترنت پخش شده. هم امیر شریفی هم افلاکی هم بقیه ولی خودشون رضایت ندارن ما رایگان استفاده کنیم. کارما داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته کسانی هم که چند میلیون دادن هم دلشون میسوزه میان میگن آدرس کانال رو ندید به بقیه مگه این اسات ...

به هر حال دزدی محسوب میشه. محصول تولیدی خودش هست میخواد بفروشه. استفاده بدون رضایتش نادیده گرفتن حق ایشون هست و کارما داره

به هر حال دزدی محسوب میشه. محصول تولیدی خودش هست میخواد بفروشه. استفاده بدون رضایتش نادیده گرفتن حق ...

خوب مگه نمیگن هدفشن کمک به مردمه حالا اگه واقعا درسته ویه کشف درسته وحال مردم خوب میشه یکم درامدشون کمتر بشه تا حالا مگه هیچ درامدی بجز این ویدیوها نداشتن حتما شغل دیگه ای داشتن ودارن وتنها منبع درامد این نیست حالا بکم کمتر به حیب بزنن وکارماشون یکم پایینتر عوضش حال خوب ودعای خیر اونهایی که استفاده کردن بهشون میرسه مگه نمیگن دعای خیر دیگران هم درسرنوشت ما تاثیر داره مکه اینکه به همه چی به عنوان کارخانه پول چاپ کنی نگاه کنیم که بازم با تعلیمات وآموزشهای خودشون درتضاده 

خوب مگه نمیگن هدفشن کمک به مردمه حالا اگه واقعا درسته ویه کشف درسته وحال مردم خوب میشه یکم درامدشون ...

نه اینطور نیست ما به دنیا نیومدیم حال بقیه رو خوب کنیم انسانها باید قائم به ذات باشن نه قائم به غیر

شما خیالت از آقای افلاکی راحت باشه  همه حرفایش اسلامیه

خاطرات یه مجاهد خلقی رو‌میخوندم میگفت جوونیش چون نهج البلاغه بلد بوده ازش خواسته بودن وسط مسطای نوشته های مارکسیستی از حدیث های اسلامی استفاده کنه! به همین راحتی.

خوب مگه نمیگن هدفشن کمک به مردمه حالا اگه واقعا درسته ویه کشف درسته وحال مردم خوب میشه یکم درامدشون ...

ضمن اینکه این حضرات اساتید می‌تونن با معجزه لبخندشون باعث بشن کانالای اینجوری مسدود بشن!!!

راستی منم به معجزه لبخند‌ البته برای جیب عساتید معتقدم!!!