2777
2789
عنوان

کی استاد محمد افلاکی را میشناسه بیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 56153 بازدید | 71 پست
سلام دوستان من چند روز پيش داشتم درباره اسرار كوانتومي و قانون جذب تحقيق مي كردم .  در تاپيك ه ...

برای من اسم کانال رو میدین؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره مقدماتیشون الان به مناسبت تولد امام رضا ۲۰۷ تومن شده. من چون خودم دوره مقدماتی رو خریدم و امروز تولدمه تا دو روز دیگه برا تعداد محدودی می تونم با تخفیف ویژه ۱۲۶ تومن خریداری کنم. اگر کسی خواست می تونه خبر بده هزینه رو پرداخت کنه بعد از پرداخت، به من بگه که من به کارشناس فروششون بگم که با تخفیف من خرید کرده با همون ۱۲۶ تومن.

دوره مقدماتیشون الان به مناسبت تولد امام رضا ۲۰۷ تومن شده. من چون خودم دوره مقدماتی رو خریدم و امروز ...

سلام وقتتون بخیر.منم میخوام.چطور میشه از تخفیف شما استفاده کنم.تا فردا شب برا تولد امام رضا تخفیف دادن.ممنون میشم

سلام دوستان منم از تابستان تا الان این کانال رو  پیگیری می کنم. دوره پیشرفته و مقدماتی هم تهیه ...

سلام دوست عزیز شما میتونی منو معرفی کنی تا بواسطه شما تخفیف ب من بدن؟؟؟واقعا برام زیاده207

دوره مقدماتیشون الان به مناسبت تولد امام رضا ۲۰۷ تومن شده. من چون خودم دوره مقدماتی رو خریدم و امروز ...

آخ کاش زودتر آشنا شده بودم میتونستم بواسطه شما ارزونتر بخرم،چقدر حیف شد

بعضی هاش رو آره گوش دادم جالب بود فقط باید اعتقاد داشته باشی مثلا همین تکنیک تبسم خیلی مشکل هارو برا ...

مگ فیییییلممممه

مگ میشه در این حد خدا ب هر آدم گوش بده

ی موقع هایی میگم شما شاید باندی چیزی هستین مخصوص خرافات

ولی خودم دارم انجامش میدم تازه دوره مقدماتی رو خریدم بعضی موقع ها جواب میده بعضی موقع ها ن

تازه یک هفته مقدماتیشو خریدم

ولی باور نمیکنم بارون اومده باشه برات😂

من چشمام یبار از پیاز سوز گرفت تبسم کردم درجا سوزش خوابید برای برادرمم انجام دادم همینطور یبارم بچه همیشه دوازده شب ب بعد گریه میکرد تبسم کردم درجا ساکت شد ولی اومدم گفتم زخم دستم خوب بشه ی خونمردگی داخل پوسته ک خوب نشد با تبسم

ی مریض معده رو خواستم درمان کنم خوب نشد مث اون خانوم خواستم بارون همون روز بیاد نیومد😂ولی بعد سه روز اومد پس حساب نیس چون اینجا مازندران باید همون روز میومد😑😂.خلااااصه الان یک هفته دارم هرروز توبه ۷۰ بند علی رو میخونم تا یک ماه دیگ پاک پاک میشه درونم بعدش هرچی از خدا خواستم باید بده بهم اگ نداد یعنی اینم راه رسیدن به خدا نیست جدا از اینا گناه هم نمیکنم در زمینه های مختلف چون دارم چاکراهامو باز میکنم تا به چشم سوم برسم برا همی باید آدم پاکی باشم تا خودمو کنترل کنم حالا خبری شد بازم پیام میزارم

سلام ..منم این کانال دارم وازفایل های رایکانش  استفاده کردم و  میکنم برام موثر بوده .  بعضی ها ی پولی هستن برایم زیاد ولی خیلی خیلی دوست داشتم  این فایل رابخرم گوش کنم حیف که ندارم ازشما میخوام برایم دعا کنید شاید یک روزی پولش جور بشه.من ازخوداقای محمدافلاکی درس گرفتم که دعای دست جمعی دریک یک لحظه همزمان اثر دارد ارزورابراورده میکندمن دعا میکنم همه بنده های مومن ومسلمان هرچه ارزودارندهمین لحظه برآورده بشه.الهی امین.🙌🙌

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
برای من اسم کانال رو میدین؟

https://t.me/kovantomnemati 

عزیزم در این کانال همه فایل ها رایگان هست 

این کانالم به شدت توصیه می کنم 

https://t.me/behtarinha_haghelahi_to 

من از اژن کانال دوم خژلی معجزه دیدم 

رایگان و مفیده

سلام عزیزم میشه واسه من لینک کانال بفرستی... محبتتون فراموش نمیکنم.

https://t.me/behtarinha_haghelahi_to 

این یک کانال فوق العاده و مفیده 

https://t.me/kovantomnemati 

دومی هم همون کانال که فایل ها رو رایگان گذاشته

در حالي كه من هرچي تحقيق كردم ديدم براي اين آموزش ها پول زيادي مي گيرن . ممنونم از خداوند و ممنون ا ...

من اون کانالی که گفتین و دیدم. اون کانال بدون اجازه اقای افلاکی فایل های ایشونو رایگان دارن پخش میکنن در حالی که دوره ها پولی هست. اقای افلاکی راصی به پخش اون مطالب نیستند بهتره دیگه اون کانال و به کسی معرفی نکنید