2777
2789
عنوان

تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تــــوی کلاس درس خــــدا؛

اونـــی که ناشُکـــــری میکنه رَد مـیشه!

😱اونــی که نــــاله میکنه تجــــدیـد میشه!

😊اونــی که صَبــــر میکنه قبـــــول میـشه!

😍اونــی که شکُــــرمیکنه شاگردمـمتـــازمیـشه!

❤️دعـــا میکنم شـاگردان مـمـتــاز 💪خـــدا بـاشیـد...

🙏شمـــا هـم دعـــا کنـید هـمـکـــلاس بـشیم.

افرین اصلانفرین خوب نیس وخداخودش بهترمیدونه چه بکنهو۱۰۰٪پشیمون میشه وشماخوشبختدرسته مجازی نمیشه طرف ...

اینو که مطمئنم پشیمون میشه، به نظر من که خوبتر که همین الان تموم شد قبل اینگه بیشتر پیش بریم

اینو که مطمئنم پشیمون میشه، به نظر من که خوبتر که همین الان تموم شد قبل اینگه بیشتر پیش بریم

افرین

اگ بیشترپیش میرفتین دل کندن خیلی سخت بودحالاهم تجربه هم عبرت شدواست 

اینبار توپیداکردن دوست بیشتردقت کن

افریناگ بیشترپیش میرفتین دل کندن خیلی سخت بودحالاهم تجربه هم عبرت شدواست اینبار توپیداکردن دوست بیشت ...

آره واقعا، خیلی همو دوست داشتیم ولی اون نمی‌توانست رفتار های منو تحمل کنه منم رفتار های اونو

چه مدت باهم بودید؟گفتی داییت خبرداشته یاالان بش تعریف کردی؟

7 ماه با هم بودیم، داییم همین امشب خبردار شد حالم خیلی بده بود بهش زنگ زدم اومد خونه ما توی بغلش خیلی گریه کردم، اونم آرومم کرد

دیگه هیچ وقت نمیتونم باهاش باشم، ولی بدش رو هم نمیخوام

منم بدش رو نخواستم اونموقع اتفاقا

یە بار دیدمش با همسرش ،بعد چندسال،خوسحال شدم براش

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

ی مثال بزن از رفتاری ک اون تحمل نمیکرد وشماتحمل نمیکردی

اون لجبازی های منو تحمل نمی‌کرد یا گیر دادن های الکیم رو

منم اینکه واسه رفیقاش وقت داشته باشه ولی واسه من نه، البته الان که فکر میکنم خیلی وقت می‌گذاشت ولی من پمیدیدم، به هرحال دیگه تموم شده و کاری از دستم برنمیاد

منم بدش رو نخواستم اونموقع اتفاقایە بار دیدمش با همسرش ،بعد چندسال،خوسحال شدم براش

من نمیتونم به این فکر کنم که قراره با یکی دیگه باشه، ولی دیگه چاره‌ای نیست، ما قبلشم حدود 5،6 ماهی همو میشناختیم