2777
2789

۴ساله ازدواج کردم

خیلی نسبت ب شوهرم سرد شدم

طاقت نداریم ۲دقیقه بشینیم پیش همدیگه بدون دعوا 

وقتی میریم مهمونی خوبیم، یکم دور میشیم از هم، بعدش ک برمیگردیم یکم مهربون میشیم.

انگار اینقد چسبیدیم بهم ک مجبور میشیم دعوا کنیم

جذابیت روز اول رو نداره برام اصلا دوس ندارم زیاد نگاش کنم یا از نگاه کردنش لذت نمی‌برم

اونم انگار اینطوره، بلد نیست نازمو بکشه، رمانتیک باشه،  دوسم داشته باشه!

احساس میکنم هر لحظه ب اندازه ۱سال ازهم دور میشیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی ب نوع ازدواج نداره شما رابطتت مشکل داره

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

عزیزم لطفا قبل اینکه بچه دار بشید برید مشاوره

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

مهم نیست چجوری زندگیتو شروع کنی 

مهم اینه چجوری مدیریتش کنی و سالم نگهش داری 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂