2777
2789
عنوان

بنظرتون گرفتن جشن عروسی از واجباته یا فرقی نداره بود و نبودش

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 76 پست

ببین من ده سال پیش می‌تونستم با پول عروسی و جهیزیه ام ی خونه توپ بخرم و با بقیه پولم برم آتلیه و عکس بگیرم و ی ماه عسل هم برم ولی بخاطر حرف مردم که تک دختره و بعداً میمونه رو دلش و خیلی حرفهای دیگه کاری که عقلم می‌گفت رو نکردم والان چندسال از زندگیم عقبم...اون شب هم برگزار میشه و تو فقط میخوای بقیه مردم رو شاد کنی با پولت آخر هم هزارتا حرف و عیب از پذیرایی و لباس و کادو و کوفت و زهرمار ازتون میگیرن و راضی نیستن...اگه میتونی با پولت یکاری کنی مثلاً خونه ای زمینی چیزی بخر اشتباه منو نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل کجایین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ولی ببین به نظرم تو به همسرت بگو نظرتو که واجب نیست از نظر تو ولی اگه دیدی اون پافشاری میکنه یا اون ...

همه هزینه ها با همسرم و تعداد مهمون های ما بشدت کم و محدود باید باشه

ولی اینجا خیلی جای باحالیه🫠😅

من واقعا جشن عروسی برام مهم بود و واجب میدونستم

حالا ک این شرایطتونه شما پا فشاری نکن چون احتمالا خانواده داماد خیلی مشتاقن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خز شده ...

یه جشن کوچیک و جمو جور با دوستان و اقوام درجه یک (فقط پدر و مادر و خواهر برادر طرفین)

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞