2777
2789
عنوان

بنظرتون گرفتن جشن عروسی از واجباته یا فرقی نداره بود و نبودش

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 76 پست

اینجوری کلی هزینه میشه .همون بهتر ک عروسی نگیرین.برین ماه عسل پولشم بزارین واسه زندگیتون

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بشدت مشتاقن و پیگیر تالار و تشریفات

خب شما نمیشه بخاطر دل خودت خوایته همسرت و خانوادشو نادیده بگیری! به نظرم هم بی احترامیه هم بعدا برات دردسر میشه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من حالا عروسی نگرفتم و خونه خریدیم با پولمون . حسرتم ندارم . تازه من جشن عقدمم شبیه مراسم عزا بود شبیه عروسی های دهه ۴۰ بود بخدا . همش مسخره بازی . فامیلای درب داغون . 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

تصمیمم همینه مرسی ک تجربتو گفتی

مطمین باش پشیمون نمیشی...بخاطر شام دادن و رقصیدن ۸۰۰نفر که کم کم پول بخونه میشه زندگیتون رو عقب نندازین... خیلی میخوای خرج کنی ی مهمونی خانوادگی درجه یک تو رستوران و تمام شیک و مجلسی

خب شما نمیشه بخاطر دل خودت خوایته همسرت و خانوادشو نادیده بگیری! به نظرم هم بی احترامیه هم بعدا برات ...

منم گفتم اگه خیلی دوست دارن و ارزو دارن خب هزینه با خودشون کم تعدادی نیست ک با اون پول میشه ی خونه بهتر گرفت ماشین مدل بالاتر گرفت یا سرمایه گذاری بهتری کرد 

ولی اینجا خیلی جای باحالیه🫠😅
ترک قزوینن

منم قزوینیم 😅😅 آره اکثرا طرف پسر چون دوست رفیق زیاد داره زیاد مهمون دعوت میکنن مخصوصا تو روستاها

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مطمین باش پشیمون نمیشی...بخاطر شام دادن و رقصیدن ۸۰۰نفر که کم کم پول بخونه میشه زندگیتون رو عقب نندا ...

اره خیلی دوس دارم امیدوارم ک اطرافیان برس ب درک شما

منم قزوینیم 😅😅 آره اکثرا طرف پسر چون دوست رفیق زیاد داره زیاد مهمون دعوت میکنن مخصوصا تو روستاها

جدی اخه ی جوریه بنظرم عجیب بود برام همچین چیزی متاسفانه دیر فهمیدم و نتونستم مقاوت کنم در برابر این قضیه 

منم گفتم اگه خیلی دوست دارن و ارزو دارن خب هزینه با خودشون کم تعدادی نیست ک با اون پول میشه ی خونه ب ...

عزیزم ماهم عروسیامون بالای هزار نفره خیلی برامون مهمه

حتی اگه خونه و ماشین بهتری بتونیم بگیریم بازهم حتما جشن میگیریم و هزینه زیاد میکنیم و الان خانواده همسرتو درک میکنم

این تصمیم دو نفره اس در اصل 

اگه همسرتون مشتاقه باید حتما راضیش کنید

چون بلاخره دل اونم نصف ماجراس و مهمه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

جدی اخه ی جوریه بنظرم عجیب بود برام همچین چیزی متاسفانه دیر فهمیدم و نتونستم مقاوت کنم در برابر این ...

مگه همشهری نیستید؟ 

آهان بابا من آدم دیدم تو عروسیش تقریبا ۸۰ درصد مردم شهرو دعوت کرده .حالا فامیلای شهرای دیگه شون بماند 

اره خیلی دوس دارم امیدوارم ک اطرافیان برس ب درک شما

مهم شوهرته با مهربونیت و منطقی باهاش حرف بزن ...بگو اگه پول اضافه داری یا بابات خرج عروسی رو میده بگیرن خودشون ..البته با زبون نرم و مهربونی