2777
2789

آشفته‌ام و واقعاً نمی‌دونم چیکار کنم همه‌ش دارم گریه می‌کنم

نمی‌دونم چرا هربار که قلبم رو هزار تیکه می‌کنه و رابطه‌مون رو تموم می‌کنه دقیقاً زمانی‌که من دارم همه‌چیز رو فراموش می‌کنم و گریه‌هام کمتر می‌شه برمی‌گرده…

مدام می‌گه تو جزء بهترین دوست‌هام محسوب می‌شی و… اما در عمل ۲۴/۷ باعث می‌شه غمگین و آشفته باشم =)

آخرین‌بار تصمیم گرفتم باهاش قطع ارتباط کنم و خب خودش هم متوجه شد و دیگه تکست نداد و واقعاً خوشحال بودم که دیگه قرار نیست باهاش درارتباط باشم اما دیشب پیام داد، جواب ندادم…  حتی بعدش دوباره تکست داد گفت نیاز دارم یک مدت طولانی این‌جا باشی…

واقعاً نمی‌دونم چیکار کنم مدام گریه می‌کنم کنکوری‌ام هستم از صبح حتی ۱ صفحه‌ نتونستم درس بخونم…

از طرفی‌ ام می‌دونم اگر دوباره باهاش درارتباط باشم تمام اون شب و روزهای تاریک و منزجرکننده تکرار می‌شن از طرفی‌ام با تمام سلول‌های قلبم می‌خوام بهترین دوستم توی زندگیم حضور داشته باشه :)

京香水月

همجنس.گرایی تو؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید گریه کنی؟مگه چیکارت میکنه؟اصلا برا چی باید یه دوست ساده رو انقدر جدی بگیری که به خاطرش درسم نخونی

از حرفات حدس زدم خودتو دوست نداری برو یوتوب بزن دوره عزت نفس نگاه کن و رو خودت کار کن

چیدرست صحبت کن لطفاً

رابطه تون غیر عادیه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

حقیقتا از رفاقت خوشم نمیاد

دوران مدرسه همکلاسی داشتم نزاشتم از حد همکلاسی بودن بگذره و رفیق باشن و هیچ چیزی بهشون از زندگیمم نگفتم 

الانم قطع ارتباط کردم چون حس خوبی ندارم بهشون ولی اونا  پیام میدن و من جواب نمیدم

پس اگه حس خوبی نمیگیری جواب نده ولش کن

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

عزیزم این حرفو میگم و شاید فکر کنی من درکت نمیکنم و یا نمیفهممت...اما اینطور نیس...

بخدا همه ی این حرفا رو اگه بعد ۳سال بخونی به خودت میخندی‌..‌‌.

اقتضای سنت،کنکوری بودنت و فشارهاش،نبود جنس مخالف توی زندگیت به نظرم باعث این حسه‌‌‌...

نمیگما دوست جنس مخالف داشته باشی نه ولی این حسی که الان داری از اووونه....

بچسب به درست و حاشیه رو ول کن...حاشیه همین دوستایی هستن که به غیر عذاب دادن هیچ کارن...

از وقتت استفاده کن حیفه بخدا

چرا باید گریه کنی؟مگه چیکارت میکنه؟اصلا برا چی باید یه دوست ساده رو انقدر جدی بگیری که به خاطرش درسم ...

نمی‌دونم اما بدون هیچ دلیل منطقی‌ای خیلی بهش وابسته‌م مثل خواهرم می‌‌مونه ربطی به اعتماد به نفس پایین نداره =)

京香水月

عزیزم این حرفو میگم و شاید فکر کنی من درکت نمیکنم و یا نمیفهممت...اما اینطور نیس...بخدا همه ی این حر ...

آخه من این دوستم رو سال‌هاست می‌شناسم حتی قبل از کنکور…

از همون موقع همین اندازه صمیمی و وابسته بودم😭

京香水月

منم شرایط شما رو دارم اما خداروشکر فعلا هردو چنان درگیر درس شدیم خیلی باهم نمیتونیم باشیم و حداقل اون آشفتگی کمتره 

منم دوست دارم دوستم بمونه البته که چندباری هم سعی کردم قطع کنم رابطه رو  ولی خب منم همینجوری پیام داد

منم شرایط شما رو دارم اما خداروشکر فعلا هردو چنان درگیر درس شدیم خیلی باهم نمیتونیم باشیم و حداقل او ...

الان به‌ شما من چیکار کنم عذرخواهی‌ش رو بپذیرم یا نه…

هنوز جواب ندادم

京香水月

نمی‌دونم اما بدون هیچ دلیل منطقی‌ای خیلی بهش وابسته‌م مثل خواهرم می‌‌مونه ربطی به اعتماد به نفس پایی ...

چرا ربط داره آدم وقتی اعتماد به نفسش پایینه خیلی بیشتر وابسته میشه خودم تجربه کردم که میگم از وقتی رو خودم کار کردم حالم خیلی بهتره منم خیلی احساس برا بقیه خرج میکردم ولی نتیجه اش میشد نارو زدن یه روز نشستم با خودم گفتم مگه خودم چشه اینهمه خوبی که به دیگران میکنم یه ذره به خودم بدم و واقعا زندگیم دگرگون شد الان به عزیزترین آدمای زندگیم وابسته نیستم