2777
2789

به مدت 40شب هر شب میخوام دعای معراج رو بخونم 

این دعا رو واقعا من بهش  ایمان دارم هر حاجت قلبی ای که به صلاحمون باشه رو بهمون میده 

و اینکه باید سر یه ساعت معین خونده بشه 

هر کس دوست داشت شرکت کنه 

گروه ایتا زدم لینکشو بزارم عضو شین‌

به امید حاجت روایی 🤲🏻🌹

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دعا کن 

خونه دار شیم کار پیدا کنه مادرم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

سلام

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
سلام عزیزم جانم؟

عزیزم ماشینی ک توقیف  سیستمی خورده میشهومجدد توقیف فیزکی کنیم

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
عزیزم ماشینی ک توقیف سیستمی خورده میشهومجدد توقیف فیزکی کنیم

منظورت اینه الان ماشین تو پارکینگ توقیف نیست؟ یا توقیف شده دوباره میخوای توقیف بزنی ؟

اگه منظورت اولیس نمیتونی دوباره درخواست بدی مگر اینکه بدونی ماشین کجاست زنگ بزنی به راهور اون شهر بیان ماشینو ببرن پارکینگ .. اگه منظورت دومیس نه یه ماشینی که توقیف خورده دوباره نمیشع توقیفش کرد

منظورت اینه الان ماشین تو پارکینگ توقیف نیست؟ یا توقیف شده دوباره میخوای توقیف بزنی ؟اگه منظورت اولی ...

توقیف سیستمی بابت مهریه خورده بود خلاصه رای رو دادن  و  من میخام تعدیل بزنم   و ماشین رو پنهان کرده 

میخام اول توقیف فیزکی کنم بعد اعتراض

توقیف سیستمی بابت مهریه خورده بود خلاصه رای رو دادن و من میخام تعدیل بزنم و ماشین رو پنهان کرده ...

اره عزیزم میتونی ولی همین که سیستمی خورده کافیه ها مهم اینجاس نتونه بفروشه وگرنه ببره پنهان کنه به چه دردی میخوره

اره عزیزم میتونی ولی همین که سیستمی خورده کافیه ها مهم اینجاس نتونه بفروشه وگرنه ببره پنهان کنه به چ ...

پس  میتونم توقیف فیزکب کنم  اخه منو ترسوندی   

اره میتونی ..ترس چی؟

هیچی