2777
2789
عنوان

برادر شوهرم😐

418 بازدید | 23 پست

امروز زنگ زد بعد بهش گفتم شوهرم خونه نیست تنهاام ، گفت چخبر عزیز دلم 

فاصله سنیمون ۸ ساله ، یکم حس بدی گرفتم 

نمیدونم خونه بود یا نه ..

اخه ما اینجور مکالمات اصلا بینمون نبوده خیلی عادی ن اینطوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی عزیز دلم و کوفت

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اگر چیز خاصی ازش ندیدی شاید بنده خدا حواسش نبوده 

دیدین بعضی وقتا خودمونم یهویی یکی صدامون می‌زنه میگیم جانم ..منظورم یه آقا هست 

یا مثلاً من رفته بودم مدرسه ی پسرم بنده خدا مدیرش گفت خانم فلانی گفتم جانم 😣😣فقط خدا می‌دونه چقد خجالت کشیدم 😆😆😆😅😅😅

چیز خاصی نیست 

عادی نیست

منم یه بار اوایل زندگی به برادرشوهر بزرگم گفتم اخلاقش تنده شوهرم

مثلا فکر کردم ادمه باهاش درددل کردم

دیدم همه ش داره بحثو بجاهایی که نباید می کشونه

می گفت تحریمش کن ادم بشه و تو یه چیزی داری که می تونی باهاش تحت فرمان خودت در بیاریش و...

دیگه اصصلا بهش زنگ نزدم

فقط حضوری ببینم سللم والسلام 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮