2777
2789
عنوان

روزهای پروسه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 60 پست
این اسم زندگی نبود ...فقط یه تعهد کاغذی همراه با اسارت بود.. ..زندگی جایی هست که انرژی و امید باشه ک ...

آره با اینکه اذیت شدم حالم خیلی بده..امیدوارم بتونم از پسش بربیام..

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

باید از اول شروع کنی ..اون وابستگی های واهی رو بریز بیرون ..باید سرگرم باشی ..برای خودت بنویس ۵ سال ...

چقد راهنمایی هاتون عالیه منم جدا شدم ۲۴سالمه و معلمم نمیدونم کلا از کجا شروع کنم کاش منم راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه ش گریه می کنم.دلم برای خونه م تنگ شده 😭 با چه امید و آرزویی با سختی جلو اومدم..این موقع ها ک ...

ای بابا من اصلا دلم برا خونه ام تنگ نمیشه 

گریه هامو تو اون خونه کردم منم ۱۵ سال عمرمو گذروندم همه چی جمع کرد و بعد خیانت کرد بیزارم از اون خونه ۸ ماه جدا هستم اصلا پامم نذاشتم دیگه ول کن اون خونه برا خودشم نمیمونه باید بذارن و برن همه به فکر خودت باش

شما طلاق گرفتی؟خب چرا بد؟؟برای چی جدا شدی؟؟اگه دوست داشت راضی نمیشد طلاقت بده به بدیاش فکر کن یا هم ...

اره جدا شدم دست بزن داشت مداام میگفت بخاطر پول و حقوقت گرفتمت ....نمیدونم حالم یه وقتایی بد میشه

باید از اول شروع کنی ..اون وابستگی های واهی رو بریز بیرون ..باید سرگرم باشی ..برای خودت بنویس ۵ سال ...

منتظرم استرداد جهیزیه بیاد و برم خونه بگیرم..شاید اینجوری آروم تر بشم..اما خب خیلی سال بود با هم بودیم..نمی دونم چرا اصلا سر سازگاری تو زندگیمون نداشت..من کم نزاشتم براش 

برای چی پشیمون بشی ؟؟فایده موندش چی بود ؟حامیت بود ؟تکیه گاه امنت بود ؟جایی که آدم بیمار میشه هرگز د ...

دقیقا قبول دارم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
ای بابا من اصلا دلم برا خونه ام تنگ نمیشه گریه هامو تو اون خونه کردم منم ۱۵ سال عمرمو گذروندم همه چی ...

اصلا مثل تو قوی نیستم..خیلی ضعیفم خیلی..

اره جدا شدم دست بزن داشت مداام میگفت بخاطر پول و حقوقت گرفتمت ....نمیدونم حالم یه وقتایی بد میشه

خب چرا باید تو خونه ای بمونی که بجای قدر دانی کتک بخوری 

خداروشکر کار و زندگی داری رها کن و فکرت رو آزاد کن خاک کن خاطراتت رو منو میگی شغلم ندارم

چقد راهنمایی هاتون عالیه منم جدا شدم ۲۴سالمه و معلمم نمیدونم کلا از کجا شروع کنم کاش منم راهنمایی کن ...

تو هزار ماشالله راهت رو انتخاب کردی و داری جلو میری .از یه فضای سمی  با تمام سختیهاش جدا شدی ونخواستی قربانی یه انتخاب اشتباه باشی .و مسیر شغلیت رو انتخاب کردی ..بهت تبریک میگم.

عزیزم با تموم وجودم درکت میکنم منم یه شوهر عوضی دارم که حاضر نیست طلاقمم بده فقط منو زجر میده امیدوا ...

امیدوارم زندگیت رو به راه بشه عزیزم 💔