2777
2789
عنوان

روزهای پروسه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 60 پست
تو هزار ماشالله راهت رو انتخاب کردی و داری جلو میری .از یه فضای سمی با تمام سختیهاش جدا شدی ونخواست ...

تنها شغل نیست که کاش روحیم بهتر شه کاش مدام مثل شوهر سابقم از خودم ایراد نگیرم قیافم خوشگله ولی همش میگفت قیافت و اندامت اینجوریه اونجوریه انگار باورم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مثل تو قوی نیستم..خیلی ضعیفم خیلی..

باید قوی بشی وگرنه هزارو یک درد میگیری مگه چقدر میخوای عمر کنی به فکر خودت باش به خودت برس برو دنبال کار حالا این مردها خوبم باشن میخوان چکار کنن شوهرا ما که تو زرد از کار در اومدن پس بی خیال و فکرشم نکن

امیدوارم زندگیت رو به راه بشه عزیزم 💔

ممنونم ولی این زندگی نمیتونه روبه راه بشه می‌دونی حرمتی دیگه نمونده شوهر من یه عوضی دست به زن داره فقط به خاطر پسرم تحمل میکنم چون به خودشم گفتم بیا توافقی جداشیم نه مهریه می‌خوام نه نفقه فقط بچمو می‌خوام به اونم راضی نیست فقط دنبال عدالت خدام چرا خدا جواب صبرمو نمیده نمیدونم دیگه با خدام قهرم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
تنها شغل نیست که کاش روحیم بهتر شه کاش مدام مثل شوهر سابقم از خودم ایراد نگیرم قیافم خوشگله ولی همش ...

خب همین دیگه اون بهت حسودی می کرده میخواسته اعتماد بنفست رو بگیره و هم سطح خودش بشی شما نباید باور کنی  همینی که هستی خودتو دوست داشته باش و بپذیر خودتو دست بالا دست زیاده از ما خوشگلترم هست  واقعا مگه باید بشینیم بگیم وای چرا مث فلانی نیستیم چرا اونجور نشدیم و ...همینجوری که خلق شدی پذیرا باش

باید قوی بشی وگرنه هزارو یک درد میگیری مگه چقدر میخوای عمر کنی به فکر خودت باش به خودت برس برو دنبال ...

تاپیک هام و ببین از سال ۹۸ درگیرم باهاش.به خاطر مسائل مختلف!! یعنی هر چیزی که فکرش و بکنی 😂 یعنی مشکلم یکی دو تا نبوده..بیکاری..فحاشی..دعوا و کلانتری..آبروریزی..قطع ارتباط با خانواده ها..هر دقیقه و هر ثانیه درگیر بودم..ولی دلم خیلی سوخته.فکر کن با امید و آرزو با کسی که عاشقشی ازدواج کنی و…

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

تنها شغل نیست که کاش روحیم بهتر شه کاش مدام مثل شوهر سابقم از خودم ایراد نگیرم قیافم خوشگله ولی همش ...

اتفاقا بحث امشب من و شوهرمم این بود که این چه قیافه و تیپی میزنی ..شبیه سن بالاهاست ...از لحن گفتنش خیلی ناراحت شدم ..دو روزی هم آشپزی نکردم تا ادب بشه ...

بعد از دو روز کمی آروم شدم ..دیدم جامعه تغییر کرده ..منم نباید مقاومت کنم ...تمرکزم روی پس انداز بودو صرفه جویی ...الان میگم اشتباه کردم ..یه زن باید پرنسس باشه نه مادر ...نه کارت پس انداز  ..نه مدیر مالی ...باید هزینه باشیم ..

در کنارش خوبی های دیگه هم داره .‌‌که تصمیم به جدایی نگرفتم و نیستم .ولی توی فکر اینم چطور به این حد رسید که با این لحن با من حرف بزنه ...باید از روانشناس کمک بگیرم ..

ممنونم ولی این زندگی نمیتونه روبه راه بشه می‌دونی حرمتی دیگه نمونده شوهر من یه عوضی دست به زن داره ف ...

قربونت برم حق داری.تاپیک هام و ببین از سال ۹۸ درگیرم باهاش.به خاطر مسائل مختلف!! یعنی هر چیزی که فکرش و بکنی.یعنی مشکلم یکی دو تا نبوده..بیکاری..فحاشی..دعوا و کلانتری..آبروریزی..قطع ارتباط با خانواده ها..

ولی یه جایی باید جلوش وایسی.سخته ولی می شه.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️