2777
2789
عنوان

روزهای پروسه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه میگذره میدونم سخته ولی باید مسیرش و طی کنی بعدش ی روز میشه ب این روزات میخندی نماز بخون از خد ...

تا اینجا هم خدا کمکم کرده جلوش وایسم یهو..وگرنه از سال ۹۸ من دارم تاپیک می زنم و درگیرم باهاش..یه جایی دیگه باید جلوش وایسی..ولی من اونقدرم قوی نیستم در مقابل احساسات ضعیفم..چون عاشقش بودم..

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

[QUOTE=360889174]ممنونم ولی این زندگی نمیتونه روبه راه بشه می‌دونی حرمتی دیگه نمونده شوهر من یه عوضی دست به زن داره ف ...[/QUOTتا زمانی  که کاری از دست خودت برمیاد خدا انجامش نمیده ...شک نکن .ولی یا بپذیرش یا نه ..تکلیفت رو روشن کن و باهاش کل کل نکن

[QUOTE=360889174]ممنونم ولی این زندگی نمیتونه روبه راه بشه می‌دونی حرمتی دیگه نمونده شوهر من یه عوضی ...

آااااافرین چقدر خوب گفتی 

خدا راه رو داده چاهم داده 

اگه واقعا بعد تلاشت نشد ادامه بدی باید اقدام کنی و توکل کنی به خودش و ازش کمک بخوای وگرنه با موندنو آه و نفرین کردن و نشستن و دست دست کردن و فقط غصه خوردن کاری پیش نمیره باید دل و بزنی به جاده و برای رسیدن به مقصد از خدا کمک بخوای

تا اینجا هم خدا کمکم کرده جلوش وایسم یهو..وگرنه از سال ۹۸ من دارم تاپیک می زنم و درگیرم باهاش..یه جا ...

عزیزم ب این فکر کن مرد زندکی نیست سالم نیست  روانیه آخه یعنی چی نصف شب بیدارت کنه بگه تو جنی خداروشکر شاغلی برو باشگاه اهنگ شاد گوش بده تا میتونی نماز بخون بعد از هر سلام ۴۰ مرتبه تسبیحات اربعه برا آرامشت بخون خیلی جواب میده 

آااااافرین چقدر خوب گفتی خدا راه رو داده چاهم داده اگه واقعا بعد تلاشت نشد ادامه بدی باید اقدام کنی ...

یه بار اقدام کردم ۴ ماه تو دادگاه بودم ولی پسرمو نمیده برگشتم میدونه نقطه ضعفمو تموم ثروت دنیا رو به من بدن ولی پسرم نباشه ارزشی برام نداره اینجوری بگم به خاطر پسرم زندم نباشه نمی‌خوام زندگی کنم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
عزیزم ب این فکر کن مرد زندکی نیست سالم نیست روانیه آخه یعنی چی نصف شب بیدارت کنه بگه تو جنی خداروشک ...

خدا رو شکر خدا هوام و داشته شغل خوب خانواده خوب..این تصمیم اشتباه خودم بوده که تاوان هم داشته..

این روزا تموم میشه....تجربه کردم که میگم....الان در حد یه خاطره برام شده....گاهی اوقات یادم میفته فقط یادی می کنم و گذرا از خاطرات رد میشم....مطمئن باش یه روزی میگی بهتر که جدا شدم....اگه زندگی مشترکی خوب بود به جدایی نمی رسید.

❤️❤️ 

این روزا تموم میشه....تجربه کردم که میگم....الان در حد یه خاطره برام شده....گاهی اوقات یادم میفته فق ...

زندگی مشترک خوبی نداشتم اما با اینکه حالم بد بود خونه م و دوست داشتم…شاغل هستم اما همیشه انگیزه داشتم برای خونه.خیلی ضعیف شدم الان خیلی…