2777
2789
عنوان

زرده تخم مرغ برای ورزشکارها چاق کننده است میخوام برم باشگاع

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 41 پست
اهان دیدم عیب نداره پاک کن سریع این با ورزش اوکی میشه همینجوری میشه

خداکنه😍🥲

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    
اره واقعا اندام تو زنتیک حرف اول و میزنه😍بنده برگزیده خداییشما از من لاعر تری فکر کنممن ۱۶۴با وزن ح ...

😁😑 اره ولی با ورزش عالی میشه. اندام همه با ورزش عالی میشه 

باشگاه ک میری ناخودآگاه اون قسمتا پر تر نشون میده 👨🏽‍🦯😅🏃🏾‍♂️

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😑 اره ولی با ورزش عالی میشه. اندام همه با ورزش عالی میشه باشگاه ک میری ناخودآگاه اون قسمتا پر تر ...

دختر امیدوارم کردی😍🤣الان مثل جوگیرا میرم باشگاهههه

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    
مرسی جانمخوردن پروتئین لازمه؟من نمیتونم از شیرینی و ... بزنم و نخورم🥲هر روز باشگاه خوبه یا یه رو در ...

خوردن پروتئین برای عضله سازی از واجباته،اگه هیکل فیت و قشنگ میخای باید کلا قید شیرینی،فست فود و نوشابه رو بزنی.

سه روز در هفته تمرین درست کنی کافیه

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

دختر امیدوارم کردی😍🤣الان مثل جوگیرا میرم باشگاهههه

😅😁حقیقت گفتم دختر 

بری باشگاه سریع گرد و سربالا میشه 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️😎😅😁😬

قربونت بشم حتما شروع کن از فردا

خدانکنه جانم

حتما یه باشگاه خوب ثبت نام میکنمم

میگم بازم زحمت دارم واستتت

ایده میدی برای لباس باشگاه؟

مثلا تو زمستونا چی میپوشی؟ و ...

نخوریاااا چاق کنندس زردش؛ فقط سفیده، تو هفته دو روز فقط ازادی تخم مرغو کامل بخوری

من زرده دوست دارمممم  

خدانکنه جانمحتما یه باشگاه خوب ثبت نام میکنمممیگم بازم زحمت دارم واستتتایده میدی برای لباس باشگاه؟مث ...

اره حتما مربی خوب خیلی تاثیر داره 

کراپ شلوار من میپوشم 

زمستون و تابستون فرق نداره چون ورزش می‌کنم گرمم میشه 😩