رقص_پروانه مدیر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 442 عنوان زرده تخم مرغ برای ورزشکارها چاق کننده است میخوام برم باشگاع | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 41 پست میخوام برم باشگاه شنیدم تخم مرغ پروتئین دارهولی سفیده اش فقطمن عاشق زرده اش هستم اخه🥲به امید زرده تخم مرع ابپز میخورم هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب! یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما... 1403/08/27 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanadarab عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1927 به به😍😍چه موفقعزیزم هیپ دیپ با ورزش پر میشه؟ میشه سایز پایین تنه رو افزایش داد در کل؟ طی ۳ ماه ورز ... آره میشه.اگه تمریناتت دائم و منظم باشه توی ۳ ماه تغییرات رو حس میکنی.یادت باشه تمریناتت رو تمرکزی انجام بدی و حتما با مربی باش Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31884 چند ساله گلم؟ برای حجم میری یا چربی سوزیپروتئین چیا میخوری وزنم خوبه بیشتر دنبال کات کردن عضلات و فرم دهی هستم فقط تخم مرغ میخورم قبلا سیب زمینی میحوردم تاثیر بد گزاشت به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
رقص_پروانه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 442 آره میشه.اگه تمریناتت دائم و منظم باشه توی ۳ ماه تغییرات رو حس میکنی.یادت باشه تمریناتت رو تمرکزی ان ... مرسی جانمخوردن پروتئین لازمه؟من نمیتونم از شیرینی و ... بزنم و نخورم🥲هر روز باشگاه خوبه یا یه رو در میون هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب! یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...
رقص_پروانه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 442 وزنم خوبه بیشتر دنبال کات کردن عضلات و فرم دهی هستم فقط تخم مرغ میخورم قبلا سیب زمینی میحوردم تاثیر ... اهاشما تونستی سایز پایین تنه و افزایش بدی هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب! یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31884 اهاشما تونستی سایز پایین تنه و افزایش بدی من کلا ژنتیکی پایین تنه ام بزرگ تر از شونه هام هست ولی باسنم سر بالا و سفت تر شد به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
رقص_پروانه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 442 من کلا ژنتیکی پایین تنه ام بزرگ تر از شونه هام هست ولی باسنم سر بالا و سفت تر شد خوشبحالت🥲😍موفق باشی گل دخترررر هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب! یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31884 خوشبحالت🥲😍موفق باشی گل دخترررر ممنون عزیزم همچنین 😁 شمام میتونی فر بدی به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
رقص_پروانه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 442 ممنون عزیزم همچنین 😁 شمام میتونی فر بدی فدای تو😍امیدوارم هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب! یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31884 فدای تو😍امیدوارم میشه نگران نباش حجم میخوای ؟ به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
رقص_پروانه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 442 میشه نگران نباش حجم میخوای ؟ اره پاینن تنه نیازمند حجمه🤣بققه جاها اوکیهولی میدونی کمر هرچقدر هم باریک باشه بازم باریک کردنش خالی از لطف نیستعزیزم شما قد و وزنت چنده هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب! یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...
رقص_پروانه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 442 میشه نگران نباش حجم میخوای ؟ اون تاپیکه بود گفته بود عکس اندام قسنگم بعد حجم و دیدی؟ ص ۷ عکسشهاز نیم رخ خیلی خفن بودمیخوام پایین تنم پر شه مثل اون هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب! یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31884 اره پاینن تنه نیازمند حجمه🤣بققه جاها اوکیهولی میدونی کمر هرچقدر هم باریک باشه بازم باریک کردنش خالی ... 😢😁 عه حالا من خداروشکر فقط از اون شانس آوردم 🤣😩 اره دقیقا من ۱۶۸ اینا هستم وزنم خیلی وقته نگرفتم ۵۵ فک کنم باشم الان به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31884 اون تاپیکه بود گفته بود عکس اندام قسنگم بعد حجم و دیدی؟ ص ۷ عکسشهاز نیم رخ خیلی خفن بودمیخوام پایین ... نه ندیدم برام بفرس 😍 به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31884 خدا ببخشه اسکرین شات گرفتم🤣دیدی بگوپ اک کنم اهان دیدم عیب نداره پاک کن سریع این با ورزش اوکی میشه همینجوری میشه به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
رقص_پروانه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 442 😢😁 عه حالا من خداروشکر فقط از اون شانس آوردم 🤣😩 اره دقیقا من ۱۶۸ اینا هستم وزنم خیلی وقته نگرفت ... اره واقعا اندام تو زنتیک حرف اول و میزنه😍بنده برگزیده خداییشما از من لاعر تری فکر کنممن ۱۶۴با وزن حدودا ۵۵ ایناالبته که شما عضله ای تری هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب! یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...