الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی واتساپم بلاکم کرده زنیکه عوضیپلیس فتام زنگ میزنم نیم ساعته توی صفم نوبتم بشه. یعنی شده از کار و ...
سلام عزیزم منم چند ماه پیش ازین پیج خرید کردم و سفارشمو بعد یک ماه فرستاد طی اون مدت بهشون پیام دادم بلاکم کردن محصولاتشون به شددددت بی کیفیته ولی خب سفارشت رو ارسال میکنن اما خیلییی طول میکشه
شما تونستیم محصولتون رو از پیج سانی شاپ تحویل بگیرید من میخواستم عطرو وسایل سفارش بدم ازشون معتبر نی ...
عزیزم من تجربه خرید از این سایت رو داشتم اصلا پیشنهادش نمیکنم اول اینکه محصولاتشون به شدت بی کیفیت هست دوم اینکه خیلی بی مسئولیت هستن وقتیم بهشون پیام میدی که چرا سفارشم هنوز به دستم نرسیده بلاکت میکنن و بعد از گذشت یک یا دوماه سفارشتو میفرستن
من الان سه ماه سفارش دادم نیاوردن مرداد ۴۰۴ سفارش دادم الان ابان هس بعد من برای هدیه میخواستم پاک زدن زیر کاسه کوزه و برنامه ریزی هام چیز دیگه ای هدیه دادم به جاش