2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر بدون پوست😕

1263 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من ب شوهرم گفتم مرغ کوچیک برای شکم پری بخره سه تا مرغ خریده ک پوستشو اونجا داده کندن حالا من یکیشو تو مواد خوابوندم ک شکم پری کنم الان یادم افتاد پوست ندارهههه چجوری درستش کنم خودشم تو قابلمه. ایا تجربشو داشتین؟ اصلا میشه ؟ یا خراب میشه؟ 

ما پوستش رو میکنیم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بدون پوست ک بهتره

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

سوخاری کن شکم پرنمیشه موادبایدداخل شکم بذاری پوست بدوزی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اول آب‌پز میکنم یه کوچولو ،یعذ سرخ بعدم مواد شکمی میزارم و میدوزم ،بعد میزارم تو قابلمه ای که با پیاز داغ و رب و رب آنار و...سس درست کردم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
من اینجا هیچ‌امکاناتی ندارم ن فر ن توستر هیچی😂 ی قابلمه و روغنه

پس همون مرغ مزه دار شده درست کن یه دستور از نت بگیر

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

میشه من موادو پر کنم و پایینشو یجوری میدوزم با خلال اینا. بعد سرخش کنم؟

سرخش کنی تمام مواد توش میریزه بیرون چون احتیاج داره تکونش بدی واین طرف اونطرف کنی که همه جاش سرخ شه .،تازه روغن هم داخل مواد تو شکمش میشه ،.