2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم یه بار قرص اورژانسی خوردم، ۵ روز بعدش پریود شدم، ولی دفعه ی بعدش حدودا ٩ روز تاخیر داشت پر ...

منم الان تاخیر دارم 

هووووف همش میترسم حامله باشم با اینکه کاری نکردم

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...
منم الان تاخیر دارم هووووف همش میترسم حامله باشم با اینکه کاری نکردم

منم همینطور بودم عزیزم 

خیلی ام استرس داشتم 

ولی توی نت خوندم خیلیا نوشته بودن با مصرف قرص اورژانسی عقب افتاده پریودشون ولی باردار نبودن 

تغییراتِ هورمونیه

منم همینطور بودم عزیزم خیلی ام استرس داشتم ولی توی نت خوندم خیلیا نوشته بودن با مصرف قرص اورژانسی عق ...

اره انقدمم جوش زدم زیر چونم

بی خیال باش اصلا بهش فکر نکن هیچ مطلبی ام در موردش نخون. هرچی ریلکس تر و بی خیال تر باشی پریودت منظم ...

اره دقیقا همینطوره عزیزم

عزیزم منم یه بار قرص اورژانسی خوردم، ۵ روز بعدش پریود شدم، ولی دفعه ی بعدش حدودا ٩ روز تاخیر داشت پر ...

بعد ۹روز پریود شدی منکع دکترم آمپول نوشت رفتم زدم

منم بعد قرص اورژانسی پریود شدم الان 1 ماهو خورده هست عقب انداختم😢

من خواهر تو عقدم مامانم حساسه میگی پریود نشدی چکار وفلان دیگه رفتم الان آمپول زدم چون دکتر نوشته بود