2777
2789

الان بچتون چ مشکلاتی داره؟

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلش اینه خیلی می‌خنده و مهربون

ن واقعا؟؟من خیلی استرس دارم و هی حرص میخورم یکی از اول بارداری گفت اوتیسم میاره دیونه شدم از بس سرچ زدم

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

والا مامان من سر خواهر ۸ سال پیش باردار بود سر زمین دعوا افتاد چه دعوا هایی جنگ و خونریزی خواهرم خدا ...

مادرت میترسید یان؟الحمدلله که خاهرت سالمه

ن واقعا؟؟من خیلی استرس دارم و هی حرص میخورم یکی از اول بارداری گفت اوتیسم میاره دیونه شدم از بس سرچ ...

جدی دارم میگم باور کن 

زن داداشم تو آینه هم نگاه میکرد با خودش دعواش می‌گرفت 

الان بچه صحت و سلامت 

تا میتونی خودت رو کنترل کن 

ذکر بگو تا آرامش بگیری 

اما نگران هم نباش 

بد خلقی ها تو بارداری عادی 

مادرت میترسید یان؟الحمدلله که خاهرت سالمه

اره زیاد خیلی گریه میکرد اینقدر استرس داشت

مهم ژنه دورت بگردم

الکی خودتو درگیر نکن 

گوشی رو بزار کنار 

کتاب بخون 

قرآن 

موزیک  گوش کن 

ایام فاطمیه هست حدیث کسا بخون هر شب عالیع

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
جدی دارم میگم باور کن زن داداشم تو آینه هم نگاه میکرد با خودش دعواش می‌گرفت الان بچه صحت و سلامت تا ...

گلم تو خودت بارداری بودی؟چقدر استرس داشتی من استرسم زیاده هااااا ‌و ابنکه بچت چن سالشه

گلم تو خودت بارداری بودی؟چقدر استرس داشتی من استرسم زیاده هااااا ‌و ابنکه بچت چن سالشه

من ۹ ماه رو حرص و جوش خوردم وسط یه دعوا بودم تپش قلب میگرفتم داغون بود الان خداروشکر بچه ام ۵ ماهشه سالمه و خندون

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه دقیق انجام بدی نتیجه صد در صدی میگیری . 

اگه استفاده کردی برای عاقبت بخیری بچه هام دعا کن❤️

دوستم پسر داره من دختر اون تو بارداریش بیشتر انجام داد و دقیق تر .. دختر من هرجا میرم ازش عکس میگیرن میگن وای چقدر قشنگه .. ولی وقتی با پسر دوستم هست همه توجه ها به اونه از دختر من خیلی قشنگتره 

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه بچه ای میشه که نه میخواد زیاد تلاش کنی برای تربیت نه میخواد زیاد تلاش کنی برای درس و کار یاد گرفتن 😍💪

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشی

🟥 چون ❌️🟧❌️🟧❌️ سایت اشکال داره لینک آبی نشد روش نگه دارین بعد بزنین بازکردن

اگه باز نشد من ۵ تاپیک بیشتر ندارم . تاپیک خانم های باردار یا هرکی درآینده.....

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%B1%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%93%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B4%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D8%A7&postId=32117456

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

من کلا همه می‌دونن تو بارداری چقدر استرس میگیرم 

همسرم بیشتر خبر داره 

سر بچه اولم که دکتر استراحت مطلق نوشت برام 

فقط خدا می‌دونه چقدر ترسیدم و گریه کردم و سونو دادم و دکتر رفتم که ببینم همه چی خوبه یانه؟

دکتر میگفت بی جهت خودتو اذیت می‌کنی 

رفتم تو شش ماه از ترس مجبورشون کردم بستریم کنن تا چکاب کامل بشم 

چون سابقه سقط داشتم ...ترس از سقط 

ترس از اینکه نکنه سالم نباشه ...

و از اینور هم استراحت مطلق 

از ترس خوابیده غذام رو میخوردم 

به سختی گذشت 

اما الحمدالله بچه سالم و سلامت و باهوش 

الان ماشاالله یازده رو پر کرده 

بچه مودب و زرنگ کلاس 

.

دومی استراحت مطلق نبودم اما تمام ترس ها و نگرانی ها رو داشتم ..خیلی وقتا از ناراحتی غذا هم نمی‌خوردم 

هزار ماشاالله الان پیش دبستانی و همه جوره نرمال 

.

سومی هم که باز تمام اون نگرانی ها بود 

شش ماهه صبور و خنده رو 😍

کلا تو بارداری هام 

مادرم می‌گفت واااای با این اخلاق و اعصابت بچه بد خلق میشه 

کاملا برعکس 

خنده رو‌ و اجتماعی هستن خداروشکر 

ن واقعا؟؟من خیلی استرس دارم و هی حرص میخورم یکی از اول بارداری گفت اوتیسم میاره دیونه شدم از بس سرچ ...

سوره عصر به خرما سه بار بخون بخور صبور میشی هم خودت هم بچت .. بچه های من حتی واکسن گریه نمی‌کردن یا مریض میشن .صبورن.

تا عصبی میشی گلاب و خیار بو کن ...

بچه ساده میشه  دیدم دو مورد تو خانواده ..یکی شوهرش خیانت کرد خیلی حرص و جوش خورد یکی شوهرش ولش کرد ... سعی کن بخاطر بچت بیخیالی طی کنی ..... 

تاپیک دوران بارداری منو حتما بخون بالا فرستادم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡