2777
2789
عنوان

چقد به پول حلال و حروم اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به نان زن باشه خمس نداره .من یه فامیلکله گنده داریم همه چیو به صورت هدیه به نام زنش میزنه خمسم ن ...

کی گفته چیزی که به نام زن باشه خمس نداره؟!

هدیه خمس نداره 

ایشون احتمالا تحت عنوان هدیه به نام خانمشون میکنن

من خیلی برام حلال بودن پول اهمیت داره

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

خیلی برام مهم خداروشکر میکنم بابام لقمه حلال اورده سرسفرمون

همسرمم معتقد به این موضوع

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

خیلی..نون حروم نخوردم 

.هم شوهرم هم پدرم همیشه کار کردن و پول حلال دراوردن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خیلی برام مهمه امیدوارم برا همسر ایندمم مهم باشه 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

خیلی مهم بود اماالان میبینم اونهایی ک نان حلال مبخورن هشتشون گرو نهشونه

اماحروم خورا باابنکه همه میدونن طرف چکاره اس هم قبروقیمتش پیش مردم بیشتره هم سالمترن و هم پولداروخوسبخت 

اگه برای خدامهم بود پس چراالان هیچی سرجای خودش نیست

من پول حلال مونمی تونم خرج کنم چه برسه حرام هرکسی یه اعتقاداتی داره خیلی ها پیشرفت میکنن وازمال مردم لذت میبرن ولی مطمعنم یجایی کارما گیرشون می‌ندازه دنیاچقدرارزش داره که بخایم آه ونفربن وحق بقیه توزندگی ماباشع  

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
یه سوال. خمس و زکات به تمام درآمد تعلق میگیره؟ یا اون بخش که اضافه میاد و اینکه اگه کسی بضاعت مالی خ ...

شما یه روز تو سال رو به عنوان سال خمسی در نظر میگیرید..بعد سر سال اون روز باید حساب کنی که اولا مواد خوامی چی تو خونه داری یک پنجمش خمس میشه..

بعدش میزان بدهی وپس انداز رو حساب میکنی..البته پس انداز بیشتر بود یک پنجمش خمس تعلق میگیره..البته اگه خونه نداری پولی که برا خرید خونه کنار میزاری خمس نداره..تو بعضی مواقع مثل همین خرید خونه پول پس انداز خمس نداره..باید اضافه خالص زندگیت باشه