من خودم خیلی برام مهمه اما دیگه اون ارزش سابق رو تو جامعمون نداره .مردم به یه سطحی رسیدن فقط دیگه به فکر پولن . برای من شرایط کسب درامد از راه حرومش بازه یکی امروز میگفت اگه این کارو نکنی بچت تو اینده فحشت میده که جای بنز سواره ماشینه اشغاله
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
.هم شوهرم هم پدرم همیشه کار کردن و پول حلال دراوردن
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
یه سوال. خمس و زکات به تمام درآمد تعلق میگیره؟ یا اون بخش که اضافه میاد و اینکه اگه کسی بضاعت مالی خ ...
شما یه روز تو سال رو به عنوان سال خمسی در نظر میگیرید..بعد سر سال اون روز باید حساب کنی که اولا مواد خوامی چی تو خونه داری یک پنجمش خمس میشه..
بعدش میزان بدهی وپس انداز رو حساب میکنی..البته پس انداز بیشتر بود یک پنجمش خمس تعلق میگیره..البته اگه خونه نداری پولی که برا خرید خونه کنار میزاری خمس نداره..تو بعضی مواقع مثل همین خرید خونه پول پس انداز خمس نداره..باید اضافه خالص زندگیت باشه