2777
2789
عنوان

چقد به پول حلال و حروم اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 64 پست
نهپول اضافی خمس دارهزکات هم ک کلا واسه کشاورزها هس

اهان. مرسی🙏🏻

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه سوال. خمس و زکات به تمام درآمد تعلق میگیره؟ یا اون بخش که اضافه میاد و اینکه اگه کسی بضاعت مالی خ ...

اگه به نان زن باشه خمس نداره .من یه فامیلکله گنده داریم همه چیو به صورت هدیه به نام زنش میزنه خمسم نمیده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ چرااگه شرایطش برام پیش میومد، دریغ نمیکردمچون ده ها و صدها نفر رو دیدم با مال حروم کیف زندگی رو ...

همین مذهبیای دورو گند زدن به همه چی . همه ارزش هارو از بین بردن . ادم میبینه واسه یه مداحی یارو 200 تومن میگیره و عشق میکنه تازه مثلا مذهبی هم هست میگه چرا من با 10 میلیون تا اخر ماه سر کنم 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ماهاخرجمون ازدخلمون زیاده.خمس وزکات داریم؟

فدات بشم ، باید یک روز در سال ، روز خمس تون مشخص کنین، به اختیار خودتونه چه روزی باشه ، هرسال همون روز مشخص ، باید ببینی چقدر گوشت تو فریزر داری، چقدر حبوبات داری، چقدر برنج داری، و ووووو همه ی اینارو حدودی قیمتشو حدس میزنی و یک پنجمش رو بعنوان خمس باید جدا کنی از مالت.  

شاید یه سال خمس مالت یه تراول ۵۰ هزار تومنی باشه و بی ارزشه برات. ولی اگه همون ۵۰ تومنو ندی بعنوان خمست.  بقیه مالت حرام میشه

یه سوال. خمس و زکات به تمام درآمد تعلق میگیره؟ یا اون بخش که اضافه میاد و اینکه اگه کسی بضاعت مالی خ ...

زکات که کلا به یکسری چیز های خاص تعلق میگیره مثلا اگه دام داشته باشید بهش تعلق میگیره راجع به خمس میشه یک پنجم سرمایه و برای اموال مورد استفاده خمس میشه یک دهم

مثلا شما طلا خریدین اما استفاده نمیکنید این میشه سرمایه و باید یک پنجم خمس بدین اما یه ماشین دارید که ازش استفاده میکنید این میشه خمسش یک دهم

علاوه بر این هر کس باید یه تاریخ رو به عنوان خمس مالی داشته باشه که تو اون تاریخ هر مقدار سرمایه که داره اعم از پول یا هر چیز خمسش رو بپردازه اگه یه ملک خمسش رو یکبار پرداختید و بعدها خیلی گرون شد لازم نداره دوباره خمس بدین ارث و هدیه هم خمس نداره ولی ارثیه رو خمس بدین روح رفتگان در آرامش بیشتری خواهد بود

برای کسی که توان مالی نداره هم کلا کنسله

زکات که کلا به یکسری چیز های خاص تعلق میگیره مثلا اگه دام داشته باشید بهش تعلق میگیره راجع به خمس می ...

ببخشید گفتبن ماشینی که استفاده میشه خمس داره؟بعد اگه کسی مثلا خمسش 1میلیون بشه حالا اینو توی سال کمک بده بازم لاید تو سال خمسی پرداختش کنه؟بعد باید به نستحق بدیم؟

زکات که کلا به یکسری چیز های خاص تعلق میگیره مثلا اگه دام داشته باشید بهش تعلق میگیره راجع به خمس می ...

توضیحات کامل و عالی بود خیلی مرسی🙏🏻🌷

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اگه به نان زن باشه خمس نداره .من یه فامیلکله گنده داریم همه چیو به صورت هدیه به نام زنش میزنه خمسم ن ...

این که رسما دور زدن خداست🙁😂😂

ببخشید گفتبن ماشینی که استفاده میشه خمس داره؟بعد اگه کسی مثلا خمسش 1میلیون بشه حالا اینو توی سال کمک ...

کمک کردن جدا از مسیله ی خمسه 

خمس رو باید به دفتر مرجع تقلیدتون بپردازید تا در مسیر خودش خرج بشه

مثلا بابای من میپردازه دفتر رهبری بعد لیست بهش میدن که خمس کجاها خرج شده