2777
2789
عنوان

چقد به پول حلال و حروم اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 64 پست
خیلی مهم بود اماالان میبینم اونهایی ک نان حلال مبخورن هشتشون گرو نهشونهاماحروم خورا باابنکه همه میدو ...

آنقدر ظاهر بین نباش یکم عمیق شو روی مسائل...

کارای خدا بی حکمت نیست و من و تو هم نمی‌تونیم سردربیاریم از حکمت خدا خودش حکیم و علیم هست و بسیار دانا.... و خوب بلده که چه کار کنه... و آینده رو میبینه و همه چیز رو میدونه

و مطمئن باش مال حرام دیر یا زود تاثیرش رو روی زندگیشون می‌ذاره و آخرت شونم دچار مشکله 

بنده ای که پاک و درستکار هستش ... همیشه هم قرار نیست که حالش خوب باشه و عشق و حال کنه تو زندگیش...گاهی سختی های خیلی زیاد میکشه... 

(و رنج و سختی یکی از عوامل رشد روح انسان هاست)

و گاهی بنده ای که گناهکاره و داغون اتفاقا خدا بهش نعمت های خوبی میده.... که زیاد سمتش نره....

مثلا اهل بیت که معصوم بودند با اینکه خیلی خوب بودند اما خیلیییییییییییی سختی تو زندگیشون کشیدند...

اما فرعون که پست بود فرمانروایی میکرد...(الان این فرعون کجاست؟!..هه)

کلا حرف راجب این مسائل زیاده....و برای انسان ها متفاوته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنقدر ظاهر بین نباش یکم عمیق شو روی مسائل...کارای خدا بی حکمت نیست و من و تو هم نمی‌تونیم سردربیاریم ...

گاهی بنده ای که گناهکاره و داغون اتفاقا خدا بهش نعمت های خوبی میده.... که زیاد سمتش نره....

(و گاهی هم ممکنه بنده ای که گناهکار هست و خوب نیست زندگیش به دلایلی که خدا خودش می‌دونه خوب باشه و .... و اگه بخواد شاید می‌تونه از گناهاش توبه کنه و ...

خیلی حرف راجب این چیزا زیاده.... شما هم اگه بخوابید میتونید راجبش تحقیق کنید.... راجب فرعون و....که دعوت پیامبر رو نپذیرفت .و وارد جزئیاتش بشید

فلسفه ی رنج هم گسترده هستش.. و یکی از خوبیاش رشد و پرورش روح هست.

مثلا اهل بیت خیلی سختی کشیدن.
مثلا فرعون فرمانروایی میکرد برای خودش..)