2777
2789
عنوان

چقد به پول حلال و حروم اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 64 پست
بخاطر اباد کردن دنیای بچه ات اخرت خودتو خراب نکن

نمیکنم من

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اعتقاد دارم حتی به نظرم پولی که خمس و زکاتش داده نشده هم حلال نیسو علت اعتقادم اینه که دیدم مال ...

یه سوال. خمس و زکات به تمام درآمد تعلق میگیره؟ یا اون بخش که اضافه میاد

و اینکه اگه کسی بضاعت مالی خوبی نداشته باشه بازم گردنشه؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دروغ چرااگه شرایطش برام پیش میومد، دریغ نمیکردمچون ده ها و صدها نفر رو دیدم با مال حروم کیف زندگی رو ...

اون دنیا تفکیک نداره 

برای همس 

از ادم و حوا ، تا شمر و یزید ، تا امثال من و شما و نوادگان مون

خیلی اعتقاد دارم حتی به نظرم پولی که خمس و زکاتش داده نشده هم حلال نیسو علت اعتقادم اینه که دیدم مال ...

منم همینو میگم که مال حروم نابود میکنه زندگیو . یه سنگینی انگار تو وجودته 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
یه سوال. خمس و زکات به تمام درآمد تعلق میگیره؟ یا اون بخش که اضافه میاد و اینکه اگه کسی بضاعت مالی خ ...

نہ اضافہ بر درآمد، باوجود وام وقسط زیاد پس انداز نَمونہ خمس وزڪات تعلق نمیگیره..بازم براے اطمینان باید پرسید

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
زندگے خیلے مرفہ با پول حروم رونمےخوام.. معمولے باپول حلال😊

زندگی سرمایه داری کاپیتالیستی که اتفاقا کشورمون هم به همین سمت داره میره دقیقا اولی رو میخواد مناسفانه

اون دنیا تفکیک نداره برای همس از ادم و حوا ، تا شمر و یزید ، تا امثال من و شما و نوادگان مون

چی بگم

اعتقاد باید دلی باشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پوا حرام یعنی کلاه بزاری سر بنده خدا ،یا خود خدا مطمئن باش هیچکی هنوز موفق نشده درسته به ظاهر یه مدتی می‌بینی خوشن اما همچین از اون عرش میان به فرش که همه صدای شکستن رو میشنویم