2777
2789

من ی کاربری قدیمی دارم سر بحث سیاسی ۲۱ روز تعلیقه 

دوستان وضع مالی بابام خیلی خوبه و ما هیچچچچ توقعی ازش نداریم اما وضع مالی شوهرم متوسط رو به پایین یک ساله عروسی کردم ی خونه داریم فقط شوهرم صب تا شب دو شیفت میمونه سر کار پس انداز کنه ماشین بخریم 

جشن عقدمون بابام میکروفونو گرفت دستش گف ی ماشین هدیه من به عروس دوماد 

که کلا نداد منم اصلا ب رو خودم نیوردم  

خلاصه یک ماه پیش پیش منو شوهرم گف شما پولاتونو جمع کنید منم فلان قدر میدم برید ماشین بخرید شوهرم قبول نکرد خودش هر دفعه  مارو میدید مبگف فلان تاریخ پول میزنم براتون شوهرمم امیدوار و خوشحال یک ماهه داشت عکس ماشین نگاه میکرد طفلی 🥲 به داداشش میگف بریم از فلان جا ماشین رو بیاریم ی عالمه برنامه مسافرت ...

دیشب داداشم زنگ زد گف ابجی اون پولی که میخواست بده شما داد ی چیز دیگه خرید ،حالا از اون وسیله بابام سه تا داشت اصلا لازمشم نبود چند مدل بالاتر خریده بود 

از دیشب حالم خرابه چرا بابام قول الکی داد چجور به شوهرم بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا عمق و اعماق وجودم حست کردم درکت کردم چقد بده 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

وای عجب بالای نامردی داری شما دیدی یه بار بابات قول داد زد زیرش دیگه نباید حرفش باور می‌کردید

اخه اینجوری نبود من خونش بودم هر چی قول میداد میکرد همون کارو😢

عزيزم اين عاديه 

دوست منم باباش پولداره ولي ميگه همه پولام مال پسرمه چون اعتقاد داره پول به دختر بده داماد ميخوره انگار به پسر ميده عروس نميخوره!!! 

در كل ميخوام بگم عاديه خودتو ناراحت نكن تنها نيستي ديگه هم رو حرفاي پدرت حساب نكن و بهش بي محلي كن