2777
2789
عنوان

بچه ها چن وقت پیش سوسیس خریدم توی پَر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 101 پست
من تو لواشک الوچه ای پشگل گوسفنددیدم یه بار

خدای من مطمئنی؟؟ حالم بد شد 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دو سال پیش که تو بهار بارون وسیل خیلی زیاد اومد یکی از دوستای بابام خیلی از گوسفنداش از بین رفتن ...

ای وای، پس از این به بعد باقالی پلو میخورم. نظرت چیه؟

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

حالا یه تار موی زن تو غذا باشه ، قیامت می کنن ولی راه به راه میرن فست فود.من تو غذا مو ببینم چندشم ...

منم نمیخورم مگراینکه میزبان زل زده باشه به حرکاتم وناراحت بشه

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

حالا یه تار موی زن تو غذا باشه ، قیامت می کنن ولی راه به راه میرن فست فود.من تو غذا مو ببینم چندشم ...

شاید کوفتم شه ولی اگه تو ماکارونی ببینم از اون خونه میرم😂😂😂😂😂 

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

من تو لواشک الوچه ای پشگل گوسفنددیدم یه بار

دو سه ماه پیش پسر عموم وسط راه گشنش میشه ساندویچ میگیره میگه بازم کردم سس بزنم یه سوسک سیاه پخش شده توی ساندویچ 😂😂😂😂😂

میگفت رفتم گفتم اقا این چیه گفتن ببخشید از دیوار افتاده توش یکی دیگه بهم دادن و پسر عموی چندشمم خوردش ساندویچو🤣

حالا اگه ما بودیم تا سال ها به ساندویچ لب نمیزدیم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

من موی خودم باشه درمیارم ادامه میدم مال کسی باشه گلاب به روت بالا میارم و غذا رو هم‌نمیخورمحالا میگن ...

آها. درسته.

راستی موی خودت تو غذا باشه به بقیه میگی یا پنهون می کنی؟

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

خدای من مطمئنی؟؟ حالم بد شد

اره فقط خداکمک کرد بچم یا خودم نذاشتیم دهنمون فشارش دادم پودر شدتودستم 

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

شاید کوفتم شه ولی اگه تو ماکارونی ببینم از اون خونه میرم😂😂😂😂😂

یعنی ماکارونی خیلی دوس دارین؟

دو سه ماه پیش پسر عموم وسط راه گشنش میشه ساندویچ میگیره میگه بازم کردم سس بزنم یه سوسک سیاه پخش شده ...

اره الانم که دارم میخونم حالت تهوع گرفتم 

آها. درسته.راستی موی خودت تو غذا باشه به بقیه میگی یا پنهون می کنی؟

درمیارم پنهون میکنم موهام تمیزه😂😂😂😂

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.