2777
2789
عنوان

لطفا کی تعبیر خواب بلده

138 بازدید | 17 پست

خواب دیدم چند تا درخت تو حیاطمان داریم شوهرم اونا رو از ریشه درآورده ببره بزنه تو زمینی که داریم بعد تو حیاط جای خالی درختا خونه بسازه درختا هم برگ نداشتن انگار پاییز بود تعبیرش چیه؟

من یک گروه تو ایتا دیدم یک حاج آقا اونجا تعبیر خواب می‌کنه و برای من و یک بنده خدا که دیدم تو گروه گفته بود تعبیر شده بود میخوای لینکشو برات بذارم ؟

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم لینک بفرستم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

شاید به آینده نگری های شوهرتون دقت نمیکنین و  خوابتون به شما تذکر میده که سطحی نگر نباش . شما زیاد احساسی هستنین و شوهرتون عملگرا . 

این کاربری دست دونفر هست  

ببین شما احتمالا جایی پولی سرمایه داشتین واز سودش استفاده میکنی درسته یا نه احتمالا یا این پول به کسی دادین ومیخوایین دوباره ازش استفاده کرده وسرمایه گداری کنید فقط می‌ترسی که پولتون رو نده آیا واقعا داره یا نه

ببین شما احتمالا جایی پولی سرمایه داشتین واز سودش استفاده میکنی درسته یا نه احتمالا یا این پول به کس ...

چطوری فهمیدی این خودمم که هر روز با این فکر خودمو میخوام که بهمون نده