2777
2789

اقا منم شنیدم فقط

تو همین سایت دیدم یکی نوشته بود دلیل علمی هم براش اورده بود که یادم نیست

ممکنه چنین چیزی؟ 

می‌گفت همون زن و مرد با یکی دیگه ممکنه بتونن بچه بیارن ولی خودشون برا لقاح سازگار نیستن👀😐

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علمیشو نشنیدم اما خالم و همسر قبلیش بچه دار نمیشدن جندین سال و بنا به این مشکل و یسری مشکلات بزرگ دیگه جداشدن بعد تو ازدواج مجددشون خالم دوتا بچه داره الات و اوت اقاهم ی بچه دارن الان این حرفو شنیدم بنظرم درست اومد

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
دقیقاً درسته

وای واقعااا

چرا اخه😢 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

همسایه ما اینطور بود.بعد از چندسال ک‌جدا شدن هر دو بچه دار شدن.

اخی 😢

علمیشو نشنیدم اما خالم و همسر قبلیش بچه دار نمیشدن جندین سال و بنا به این مشکل و یسری مشکلات بزرگ دی ...

چقد بده اینجوری

احتمالاً اونا تخمدان و کروموزوم و غیره قوی تری دارن ؛

خب اینجوری که بازم برمیگرده به مشکلات زن و مرد که مثلا قابل درمان هست

ن که هردو سالم باشن و نشه

من برای آزمایش قبل ازدواج رفتم کلاس مشاوره هم دااشتن 

دکتر میگفت رابطه از عقب هرگز نداشته باشید چون بدن زن اسپرم اون مرد رو به عنوان عامل تهاجمی حساب میکنه  اونو از بین میبره همینطور وقتی اقدام به بارداری میکنن بدن زن باز هم اسپرم اون مرد رو ازبین می‌بره و باردار نمیشه

تا زمانی که با کس دیگه ای ازدواج کنه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

منم چندسال نازایی داشتیم فک میکردم این مدلی هستیم تااینکه یه دکتر که خداخیرش بده،فهمید ایراد ازهمسرمه ومن دوبارباردار شدم

باردوم دخترم تو۱۶ هفته از دست دادم

لطفا دعا کنید زودتر مامان بشم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مامانم میگه سالها پیش یه زوج توروستانون ۱۵ سال زندگی کردن وبچشون نشد

بعد جدایی خانوم بایه مرد شهری ازدواج کرد وصاحب سه بچه شد

وقتی ازش پرسیدیم گفت خدا شوهراولم لعنت کنه منو یه دکتر نبرد

شوهر دومم چون خودش بچه دلشت بچه نمیخواست اما پول بهم زیاد میداد،منم به بهانه بازار رفتن دکتراینا میرفتم که بلاخره نتیجه گرفتم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱