2777
2789

حالم از زندگی بهم میخوره همش بی فایدههه منم ک بیکار تر از همه نه درس میتونم بخونم نمیدونم راهم چیه به کجا میخوام برم همه خانوادم کارمتد فقط منم درس دوست ندارم هر دلیل الکی میارم تا درس نخونم اصلا نمیدونم علاقم چیه کدوم کار استعداد دارم بی فایده ترین ادم رو زمینم حالم خیلی بده خدا هم منو دوس نداره حواسش ب من نیست درونم اتیشه😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی خودتو درگیرش نکنی نمیتونی بفهمی تواناییشو داری یانه 

منظورم‌از درگیر کردن این نیست بری یه ساعت درس بخونی خسته بشی بگی نه من نمیخوام درس بخونم 

وقتی به این باور برسی که هیچکس تورو گردن نمیگیره خودتی که باید خودتو به یه جایی برسونی پا میشیو تلاش میکنی 

اگه سنت کمه هنوز برای شناخت علایق جا داری اگه یکم سنت رفته بالا برو یه درس یا حرفه روتین بعدش علایقت ...

کنکوری ام هیچی نخوندم اصلا درس دوست ندارم ولی خانوادم میگن بخون هر دلیل الکی میارم تا نخونم ولی نمیدونم چکار کنم

برو دنبال علاقت تو این آموزش پرورش افتضاح که خود معلم نمیدونه چند چنده تو از خودت چه توقعی داری

من خانوادمم

توقع دارن فرهنگیان بیارم ولی خودم اصلا درس دوست ندارم کاری ک با درس باشه اصلا دوست ندارم ولی خانوادم اگه امسال قبول نشم دوباره برای سال بعد میگن بخون من حالم از درس کنکور همچی بهممیخوره