2777
2789

کسی گفت منم لایک کنه

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا نویسی چیزی ولی از علائمش میشه به احساس سنگینی کردن توی محیط توهم زدن بد آوردن پشت سر هم به تعداد ...

اینجور نمیشه فهمید چون علائمش با علائمش بیماری های اعصاب و روان یکیه ادم نمیدونه علت کجاس

الله امشبو العفو

من ی تایمی خیلی خودم و شوهرم میریزیم بهم...بعد ب تایمی عالی میشیم....اون زمانایی که میریزیم بهم،کم م ...

من کلا روانی شدم همش تو خودمم حتی قرصی شدم

الله امشبو العفو

همین ک هر کاری کنی حل نشه تو خونتون دعوا زیاد بشه

اصن ترس بی خودی دارم ترس وحشت دارم از ادما نمیتونم تو چشماشون نگا کنم حس میکنم حمله میکنن بهم

الله امشبو العفو

اینجور نمیشه فهمید چون علائمش با علائمش بیماری های اعصاب و روان یکیه ادم نمیدونه علت کجاس

دعا نویسی چیزی پس بیارین اگه فکر می‌کنید اینطوری نمیشه

موکل طرف بهتون بگه چیزی هست یا نه

عزیزم مشکلات پی در پی ۳ مدلهیکی بخاطر طل،سمیوقتایی بخاطر اعصاب و روان و ارتعاش و پاکسازییه وقتی طرف ...

ربطی نداره ابجی ما تا نخایم از ماورا چیزی ازیتمون نمیکنه روانی شدن دو علت داره یا پزشکی ارثی یا ماورائی که من حس مسکنم مشکلم ماورائی چون قرص میخورم ولی نمیتونم فکر کنم چون به یه سیدی گفتم گفتش طلسمت کردن گوش و چشم زبونتو بستن 

الله امشبو العفو

اصن ترس بی خودی دارم ترس وحشت دارم از ادما نمیتونم تو چشماشون نگا کنم حس میکنم حمله میکنن بهم

افکار خودکشی داشتن یکی از علائمشه

احتمالا چاکرای ریشه‌ات هم مشکل شدید داره

یه چن روز روزی یکساعت بدون کفش تو طبیعت قدم بزن اگه نبود برو تو پارک رو چمنا

بعد اون حس ترست میره اعتماد به نفس پیدا میکنی دلت قرص میشه

حتما امتحانش کن نتیجشو ببین حتی اگه دعا و طلسم داشته باشی

افکار خودکشی داشتن یکی از علائمشهاحتمالا چاکرای ریشه‌ات هم مشکل شدید دارهیه چن روز روزی یکساعت بدون ...

حس میکنم دعا و طلسم باشه چون زمین گیرم کرده جنون دارم 

الله امشبو العفو