2777
2789
عنوان

هر کی مشهدیه بیاد لطفا

32 بازدید | 2 پست

خانوما ...ما مستاجریم و سرمایه مون فقط ماشین و طلاهای منه.میخوایم وام مسکن بگیریم خدود ۸۰۰ میشه و با فروش اینا بزاریم روش یه خونه حدود یک و ۴۰۰ اینا بگیریم ...با این شرایط یه خونه نقلی میدن ولی باید هم خونه سند دار باشه هم زیر ۲۰ سال ساخت. ...ک ب شدت سخته همش سمت الهیه اس و ما میخوایم بیشتر اینور شهر یعنی سمت حرم و اینا باشیم ک بایدم بریم حاشیه ها تو شهر نیست با این قیمت.....

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

خیلی دلم گرفته هر جا پیدا میکنیم تو پنجتن یا جاهای دور تر ...یا طرف راضی نمیشه یا هیچی....تمام مشهدو با سایت دیوار زیر و رو کردیم دودهفتس 

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.