2777
2789

من معماری خوندم ولی کار نکردم

الان میخوام یه مغازه انتیک فروشی ولی خیلی خاص بزنم مثل زییین تو پالادیوم تهران

البته من شهرستانم میدونم تقاضا اینجا مثل تهران نیست ولی سعی میکنم کارهایی بیارم در حد وسع و سلیقه اینجا

کاغذ دیواری خاص پرده 

دکور

حتی پادری و فرش کوچیک و بیشتر دکوری

نظرتون چیه؟

نمایندگی بگیرم از یکی از همین معروفای تهران بهتر نیست؟

تجربه ندارم تو کار

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من يه شهر كوچيك زندگي ميكنم 

و واقعا از مغازه هاي خاص استقبال ميكنم 

چيزي لازم دارم عزا ميگيرم چون چيزهاي خوشگل كه قيمتشون بالاتر ميره  زياد نميارن

البته متاسفانه خلوتن اينجور مغازه ها 

ما هم داریم ولی چیز خاصی هم برای ارایه ندارن

بایدیه مدت خرج کنی تابتونی سودبرداری ازجمله اجاره ی مغازه واینجورخرجهاتوهرکاری همینطوره مثلابراچندنفردکوراسیون بزنی وبرات تبلیغ بشه وکارت عالی باشه تاشناخته بشی که اونم نیازبه زمان وصبرت داره انشاالله موفق بشی

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

مغازه های لوکس و آنتیک فروشی مدت کوتاهی جواب گو هست بعد مدتی میوفته سرآشیبی و ضرر میده مخصوصا محیط کوچیک 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش